harry Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Witam w styczniu musze kupic dysk bo stary Seagate 20GB mi padl :( Narazie mam zastepczy Seagate 2.5GB, ale on mi na dlugo nie styknie bo jest malo pojemny. Chcialbym kupic jakis dysk 80 gigowy 7200 obrotow. Doradzcie mi jaki dysk mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. Mam limit 400 zl. Dzieki za szybka odpowiedz. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 caviara 80g z 8mg cashe a bylo o dyskach duzo szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ja polecam dysk co najmniej 120GB - ja kupiłem Seagate Barracuda 120Gb - za 350zł Szukanie nie boli :P np. Nowy HDD, tylko <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span>? i Jaki HDD???? A dalej to sam sobie poszukaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 OK Mech!k popatrze w linki ktore mi podalem. Z gory dzieki za wszystko i sorry za klopot. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...