sector Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja juz wymiekam :P :P......... juz w ciagu 3miesiecy padł mi 2gi WDC 60gb JB ! 60gb danych poszlo w 3dupy ! :P dzisiaj rano mi przyszła b 7200.7 podlanczam a tu sru WDC juz nie działa ! a podlanczalem juz u siebie mnustwo dyskow ! maxtory , wdc inne segate itp a tu zonk ! juz mnie szlak tragia WDC MOWIE NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 :!: Jeśli tam miałeś anime, to masz moje naszczersze kondolencje :cry: A tak poza tym witaj w klubie ZBWWDC (ZałamanychByłychWłaścicieliWDC :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Eeee nie straszcie mnie.Mam zamiar sobie kupic 80GB JB a wy tu pieszecie ze ZBWWDC faken siet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 wiesz to troche smierdzi zeby 2 razy pod rzad tem sam typ dysku padl moze to przez zasilke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 wiesz to troche smierdzi zeby 2 razy pod rzad tem sam typ dysku padl moze to przez zasilke?? śmierdzi trupem :) Pozdrawiam posiadaczy Caviorów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Wspolczuje - 60 giga to nie malo - WDC mowimy stanowcze nie ! :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ano jestem negatywnie nastawiony do WDC.. mi 80GB padł kompletnie, rozwalone łożyska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja mam takie male "ale" byc moze jakis element systemu wplywa na takie sytuacje z dyskami SECTORA moze zasilacz a raczej z duzym prawdopodobienstwem - kolega tak mial z 3 dyskami szly jeden za drugim TAM GDZIE JUZ NIE MA BAD SECTOROW - okazalo sie ze zasilka podawala takie napiecia ze stopniowo po kilku tygidniach padaly Na padniecie dysku ma wplyw szereg czynnikow - temp napiecia transport obciazenie i w jakims tam % wadliwosc konstrukcji Trzeba tez pamietac ze co seria to inny dysk i juz moze byc bardziej trwalszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 hehe pech.. ja mam maxtora 80gb SATA, zalalem go wodą, wytrzepałem z niego wode (tak wytrzepałem!) nastepnie suszylem suszarka, podlaczylem, dziala jak nowy i 0 bad sektorow.... i smiga ;) a z regoly moj kupel kupil 120gb tez maxtora tyle ze pod ata obchodzil sie z nim jak z jajkiem i padł mu bez przyczyny (lol) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 mnie kiedys upadl seagate u6 z 40cm na wykladzine ktora malo amortyzuje i nic mu nie bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 no nie przez zasilke raczej napiecia nie sa takie zle ;) pozatym innechodza jak ta lala ! wymieniam go na b 7200.7 80gb ! :P WDC SMIERdzisZ ! Tonic2 -> no mialem :/ ale kumpel ma to co ja mialem i skopiuje od niego wiec nie jest aż tak zle ! ale poszlo 2gb dem z ku 3 programy / mp3 15gb :P szkoda gadac tylko glowa w mur ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ważne, że możesz wziąć od kumpla te anime ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...