tomcyk Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 witam wszyskich mam opere 7.21 pl i tak se pacze to jak siedze to przegladarka zajmuje ram nawet do 40mb...szczeka mi spadla... może macie jakeis posoby jakby to skutecznie odchudzic... thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Plik -> preferencje -> historia i cache -> pamiec podreczna RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Plik -> preferencje -> historia i cache -> pamiec podreczna RAMU mnie te ustawienia nic nie daja. Opera bierze sobie ramu ile chce niezaleznie od ustawień cache. Zawsze zajmuje więcej niż IE. Przy 2 otwartych stronach ponad 50MB. Bardzo rzadko schodzi ponizej tego. Przy otwartych kilkunastu stronach bierze ile może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 to jak to wyjasnisz? A przy 2-3 stronach nie jest wiecej niz 20MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 zajebiscie duza fotka!!!!! :) ale to jak to jest z tymn odchudzaniem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ty to chyba ten tfoj przepiekny skin ja mam na standard wszystkie opscie skina 0 animacji przy bootonach i w ram siedzi tylko ok. 23 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 hmm mi przy 3 zakladkach zajmuje 82mb; pamiec ustawiona na auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...