aster Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A wiec tak, zauwazylem ze niektore grupy dyskusujne maja taki temat wiec czemu nie tutaj. Wpisujce tutaj swoje nominacje. Darujcie sobie teksty, ze ten temat jest najglupszy. Dla mnie bezapelacyjnym kandydatem jest temat, gdzie uzytownik forum chcial podac inne forum do sadu. Czy moglby ktos ten temat znalesc. Ja nie umiem, nie mam polskich znakow dzieki. Wpisujcie swoich kandydatow. Do modow: Nie zamykajcie tego tematu przynjamniej laureat nagrody nauczy sie zeby pomyslal zanim zalozy watek. Przy oddawaniu glosu prosze zacytowac nazwe tematu wraz z jego adresem oraz kto go zalozyl. Bez zbednych komentarzy. temat "Sikanie do umywalki" niestety nie moze byc uwzglednione z powodow regulaminowych :D. Byl zalozony w 2002 roku Nominacje do najglupszego, beznadziejnego tematu na forum.purepc.pl roku 2003 to: * Forum i sąd by tomasir * WELCOME BACK - ALE DUZO ZMIAN :)) by zavader * Jak podrywać laski by Nicky * Zakladanie debilnych wątków !!! Lepiej to przeczytaj przed ! by reed * Ulubiony (slot) by kabull * Konkurs z NAGRODĄ :) by RS * Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! by tomcyk * Jak ustawic gforce fx 5600? by virus666 * Płyta/Kopiowanie/"Plik tylko do odczytu"/Omijanie by Eol^|Nombrelitos^| * ile masz kontaktów na gg by kamerek * Był sobie kiedyś Jasiek Żul.... by B3T0N * Prostowanie plakatu :P by worm9268 * Jestem tu już cały rok ;) by Pocahontas * ile u was trwa kopiowania filmu 700 mb z partycji na partycj by przeciwnik * Pytanie techniczne by aruś * Smród z torby -> POMOCYYY! by CePeK * Gdzie kupic buty i ciuchy orginalne........... by harry * Pralka utomatyczna Tatramat 353... by harry * Piracki soft- naloty do pryw. mieszkan w lubuskim by M79 * nie mam pewnosci ze mnie admin nie podglada by kobus * Czy objadacie sie na noc ??? by graham * HahAhAhAH by Globus * Kogo we mnie widzicie. by 'flowerman * HahAhAhAH by Globus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ja probonuje: -Jak podrywać laski -Jak właczyć uwierzytelnianie smtp w Mozilli/Netscapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 o to chodzilo :?: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=354...ight=forum+sadu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55558 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Bezapelacyjnie ten: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41892 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Proponuję oprócz linków dawać też nazwy topiców. Ułatwi to sprawę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 najbardziej mnie wkurzają tematy typu test "1.2.3...itd." tekie g.ó.w.n.o zaśmieca tweka i jest bez sensu a na dodatek biorą w tym udzał moderatorzy TOTAL BEZSENS , ludzie jak nie macie co robić to, poszukajcie sobie dziewczyny ,wyskoczcie do baru itp. a nie róbcie syfu na tweaku nara i pozdrawiam wszystkich rozsądnych a reszcie życzę rozumu w nowym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ptys: ale weź się w garść może? Gdzie takie topic'i są? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 najbardziej beznadziejny glupi ale przerazliwie smieszny byl topic : Twoj ulubiony slot hahahahah :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Fakt ;]]]] Też będę musiał poszukać bo kilka ich było. W każdym razie 'slot' jest w top 10 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ParanoiK ale takie coś raz po raz się pojawia może niknie ale jednak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ptys: o testowe ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 najbardziej beznadziejny glupi ale przerazliwie smieszny byl topic : Twoj ulubiony slot hahahahah :))) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=405...&highlight=slot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 najbardziej beznadziejny glupi ale przerazliwie smieszny byl topic : Twoj ulubiony slot hahahahah :))) Mój ulubiony slot...hmmm...Chyba slot dziewczyny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55566zgadzam się z tobą w 100% http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 najbardziej beznadziejny glupi ale przerazliwie smieszny byl topic : Twoj ulubiony slot hahahahah :))) Mój ulubiony slot...hmmm...Chyba slot dziewczyny ;) ale dziewczyna ma kilka slotow :lol: :wink: moj typ "Konkurs z nagroda" http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=414...ighlight=mandat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Bezapelacyjnie ten:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41892Popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Twoj ulubiony slot wymiata HAHAHAHAHA a wiec jak narazie (wg mnie to jest tak) NUMBER 1 - TWOJ ULUBIONY SLOT a pozniej to kazdy temat ma po 1 glosnie (ten sie nie liczy) NUMBER 2 - Ja bym dal sad, albo jak podrywac laski :D co do tego tematu to juz pisalem ze wcale to nei jest smieszne, ten konkurs jest tragiczny ale co zrobic, czyzby ci co podawali jako najglupszy temat ten, to byli wsrod nominowanych HAHAHAHA btw. na innym forum byl podobny temat do "jak podrywac laski" i on wygral ale tam byly zjeby w tym temacie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A jaka nagroda :?: Może za 1 miejsce przyklejenie tematu na oślej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ale wy jestescie denni, szczegolnie Mateoosh oraz Kubasik i Igor czy w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie potrafice czytac? Mowie ze sie ten nie liczy bo tutaj macie podawac najglupsze temat. Ten nie jest glupi, tylko jego zawartosc (czyli inne glupie tematy z calego roku). Ten temat jest super, mozna sie niezle posmiac z niektorych debilnych watkow (slot wymiata :D) Czas konkursu December 31st 2003 wiec spieszcie sie ze swoimi nominacjami EDIT: WLasnie nagroda. Pomysl z przyklejeniem jest dobry :D np na tydzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ja glosuje na "TWOJ ULUBIONY SLOT" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 PO PIJAKU :) poziom ktorego byl po prostu zalosny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55587 Wygrałem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 widze ze konkurencja rosnie, i oto chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 PO PIJAKU :) poziom ktorego byl po prostu zalosny :DPO PIJAKU :) poziom ktorego byl po prostu zalosny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nie no jak tak to ja zaraz założe temat: "Jaka szczoteczka i pasta do zebów jest najlepsza :?: - pomóżcie bo chcę zacząć myć zęby" albo "Zapałki, czy zapalniczka - co lepiej brać i jakiej firmy :?: " Umówmy, że liczą się tematy założone do 23 Gru, 2003 21:50, bo jak jutro pare "mondrych" osób wstanie z łóżkai zobaczy konkurs i zacznie się zakładanie "debilnych" wątków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nie no jak tak to ja zaraz założe temat: "Jaka szczoteczka i pasta do zebów jest najlepsza :?: - pomóżcie bo chcę zacząć myć zęby" albo "Zapałki, czy zapalniczka - co lepiej brać i jakiej firmy :?: " Umówmy, że liczą się tematy założone do 23 Gru, 2003 21:50, bo jak jutro pare "mondrych" osób wstanie z łóżkai zobaczy konkurs i zacznie się zakładanie "debilnych" wątków ;) Tak dobry pomysl, przynajmniej bedzie fair :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nie no jak tak to ja zaraz założe temat: "Jaka szczoteczka i pasta do zebów jest najlepsza :?: - pomóżcie bo chcę zacząć myć zęby" albo "Zapałki, czy zapalniczka - co lepiej brać i jakiej firmy :?: " Umówmy, że liczą się tematy założone do 23 Gru, 2003 21:50, bo jak jutro pare "mondrych" osób wstanie z łóżkai zobaczy konkurs i zacznie się zakładanie "debilnych" wątków ;) Tak dobry pomysl, przynajmniej bedzie fair :!: Ponuraki na żartach sie nie znaja ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...