draak Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Jestes nowy na forum/udajesz/dopiero sie zarejestrowales ? ... bo jak naprawde zobaczyles to forum dopiero w grudniu to sie tobie dziwie. Mnie ten topic niczym nie rozsmieszyl a byl wrecz smutny :/ 8O Plakalbys za nim, ze odszedl...? 8O Co bylo smutnego w tym temacie?? Ja tez glosuje na ten topic jako najglupszy/najdenniejszy topic roku :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 * Czy objadacie sie na noc ??? by graham Normalnie poplulem monitor :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 zostan z nami moze zostaniesz moderatyorem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam dosc rezygnuje z tego forum 3 zalozone tematy i 3 zamkniete !!!!!!!!!!!!!! dosc zegnam a spadaj, moja sugestia zalozyc bana na 59,5 lat tak na wszelki wypadek jak by nie mogl dotrzymac swojej obietnicy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam dosc rezygnuje z tego forum 3 zalozone tematy i 3 zamkniete !!!!!!!!!!!!!! dosc zegnam Szkoda ze nie zalozyles topicow przed konkursem. Mialbys ogromna szanse wygrac. Jak dla mnie 'Sadzenie roslin' roxx. Szkoda ze usuniete :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 No comment: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55566 ;) Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham.Neumann Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 wlasnie po dluzszej przerwie powrocilem na forum i widze ze jeden z moich tematow zostal tutaj nominowany widze tym samym ze co poniektorzy zeruja na moim kryzysie owczesnej nocy kiedy zapewne mialem ogromny stres w sobie ale coz to przeciez tylko zabawa mam nadzieje ze nie wygram : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 * Ulubiony (slot) by kabull * Płyta/Kopiowanie/"Plik tylko do odczytu"/Omijanie by Eol^|Nombrelitos^| * Smród z torby -> POMOCYYY! by CePeK * Czy objadacie sie na noc ??? by graham To moje typy (może kiedys mój temat będzie brany pod uwagę :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham.Neumann Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 * Ulubiony (slot) by kabull To moje typy (może kiedys mój temat będzie brany pod uwagę :P) KABULLL stary maszzzz nieziemskooooooo NAPIE*********** ale przynajmniej jestes smieszny : ))))))))))) tylko nie rob czasami slotu swojemu pluszowemu misiowi : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 mam dosc rezygnuje z tego forum 3 zalozone tematy i 3 zamkniete !!!!!!!!!!!!!! dosc zegnam Papa Ps.Może powinieneś zastanowić sie nad sensem swoich topiców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jasio Żul :D :D :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34745&highlight=jasio :lol: LUDZIE WYGRAŁEM :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=31837&highlight= CZY OBIADACIE SIE NA NOC :lol: :lol: dla mnie numer 1 :D "pytanie od jelopa" tresc i tytul tematu bardzo oddaje osobowosc autora :lol: :lol: Chyba tematy pana GRAHAMA :lol:oraz strone www dropsika :P :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: graham wróciłeś o jak........... niemiło :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nominował bym jeszcze ten topic sexWiesiek :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 oto calkiem swieza nominacja.... MODERATOR tweak.pl fan /the game :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 oto calkiem swieza nominacja.... MODERATOR tweak.pl fan /the game :lol: :lol: :lol: o tak, zgadzam sie w 100%, ale czekajmy bo to dopiero pierwsza czesc, beda kolejne :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 No to co wygrał mój typ :D :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ten topic to kwintesencja "innosci" naszych niektorych userow (pisze o autorach nominowanych watkow). Mnie sie podoba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Czyzby ktos tutaj sam sobie strzelil gola? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 oto calkiem swieza nominacja.... MODERATOR tweak.pl fan /the game :lol: :lol: :lol: ej panowie 0 glosow ?? chyba bede musial zaostrzyc moderacje z mojej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zbliza sie polnoc i autor topicka powinien powoli zaczac myslec o podliczaniu glosow .Autor wątku ma bana, więc nic nie napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Przepraszam a mozna widziec dlaczego ? Z powodu tego topicu czy innego ? jezeli z powodu tego topicu to w ktorym miejscu zostal zlamany tu regulamin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Właśnie??? Topik wyjechany :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Nie z powodu tego wątku. Wypowiedzi, dzięki którym aster dostał bana, nie ma już na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 moj brat idzie na impreze dopiero o 22 wiec poprosze go zaraz zeby policzyl wszystko poniewaz najwyrazniej nudzi mu sie ---> posmarowal z kolegami sasiadom klamke od drzwi pasta do zebow Który brat, bo już się gubię? :> Graham, Graham.Neumann, Graham_Hayes, Dziewica, Recenzent, Recenzent_ - czy któryś z innych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Chociaż na forum jestem dopiero od kilku dni, ale zagłosuje :!: To jest mój faworyt do nagrody :D Jak podrywać laski http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39755 by Nicky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 nie bardzo rozumiem ? o co chodzi z tymi grahamami recenzentami dziewicami ? prosze o wyjasnienie spytaj brata on wie najlepiej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Nie potrafie sie odnalezc po tym sylwestrze i zabrac za cos konstruktywnego , tak wiec usiadlem beznamietnie przed tym komputerem i przeliczylem topicki : 1sze miejsce w glosowaniu na najbardziej smieszny/beznadziejny topic rocku zdobyl : Twoj ulubiony Slot by Kabull gratulujemy zwyciezcy proponuje zamknac topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 proponuje zamknac topic. Agreed, aprooved, blessed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...