sebasw Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 wiec mam problem, nie moge ustawic rozdz. wiekszej niz 640x480 przy TV-OUT ! czyli w zakladce ekrany, jak wlaczam TV to mam 640x480 na 60 Hz (tv mam 100hz'owy), a zawsze mialem 1024x768 monitor na 1024x768 100Hz dzieje sie tak na omegach najnowszych i na cat. 3.10 pomozcie prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zmien stery na te na których nie miales problemu - proste i logiczne. Ze sterami nie zawsze jest tak ze nowsze oznaczaja lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 nie badzmy tacy banalni ! na nowych omegach mam wszystkie inne cechy na wys. poziomie, wiec chce je zostawic. dlatego szukam rozwiazania, a przejsc na starsze drivery to umie kazda lama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 U mnie na najnowszy omegach TV chodzi w 1024. Coś pogrzebalem, ale zadziałało gdy ustawiłem klonowanie, tv jako główny czyli kropka, a monitor klonowany, czyli te dwa ekrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ale czy w takim ustawieniu nie ma problemow z rozdzielczoscia na monitorze ? TV uzywam rzadko, glownie monitora, ale jak wlaczam film (przewaznie nie ja) to chodzi mi o to, zeby tylko wlaczyc i juz zeby dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 mąki: ustawilem tv jako "kropke", a monitor jako klonowanie, ale nie dziala i tak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 napisalem o problemie do ATI. odpowiedzieli w 25 minut !!!! niesamowite !!!! wiec udalo sie :) odinstalowanie wszystkich driverow ati - czylki omeg pozniej driver cleaner w trybie awaryjnym - tak jak w opisie programu zainstalowanie od nowa omeg i.... dziala ! :) ati rulez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...