Igor Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Wiec tak od 1 stucznia odcinaja mi net ( szybki i prawie za darmo :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: ) i szukam czegos w zastepstwie. Myslalem nad neo , ale nie pogardzil bym jakas sieca osiedlowa lub czyms podobnym ( absolutne minimum 256 kbps preferowane 512+ kpbs). Wiec mam pytanko do ludzi z Białego o firmy ktore podłaczaja net w centerum miasta (ulica waszyngtona i akademicka). Obecnie w sieci jest 8 osob i wszyscy zostana bez netu wiec chetnych byloby min 8 osob. Ludzi z bialego majacych net z jakiejs sieci osiedlowej prosze tez o komentarze jak chodzi i czy i jezeli tak to jakie sa przerwy w dostawie. Napiszcie tez koszty przyłacznie i ile placicie ( i za jaki pakiet). Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 zglos sie do mnie... link do stronki z kontaktem w profilu... a noz cos da sie wyczarowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...