birdman Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 czy ktos wie jak zrobic takie cos: ktos sie laczy do mojego kompa na dany port, nastepnie jest przekierowany na inny port mojego kompa, tylko ze ze zmienionym ip (stałym dla danego portu)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jakto ze zmienionym ip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 tzn tak: -koles sie laczy ze mna na danym porcie (na przyklad numer 1) z dowolnym ip -komp go przekierowuje na port nr 2, z tym ze wszystkie polaczenia przekirowane z portu 1 na 2 maja jakies ustalone ip lokalne na moim kompie (np: 1.1.1.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Tylko po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 aby mi satiqueue rozpoznawal uzytkownikow ze zmiennnym ip :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 A nie rozpoznaje? To raczej trzeba by było się zająć tym od strony softu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 nie no... ropoznaje po stalym ip, a po zmiennym niebardzo (no bo jak??); gdyby mi sie udalo zrobic takie przekierowanie to by bylo po problemie; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...