Muzg2 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 NO własnie graliscie moze,ja grałem i mam mały problem do gry jest potrzebny joypad a na klawiaturze zacina sie i nic nie da sie zrobic-stoi w miejscu,moze jest jakis patch do gry zeby mozna było bez problemu grac na klawiaturze???? A czy jak dam gamepada to ruszy??? bo nie wiem czy pozyczac-joya to miałem na amige:) a zaden kumpel tez nie ma:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja też mam problem bo wogóle nie moge włączyć gry. Wyskakuje błąd "You are running with old graphic card drivers - Update it to prevent problems with game......" Próbowałem już na różnych wersjach Catalystów w tym na 3.10, ale nic nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtor Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 mnie tez to wyskoczyło ale gra odpaliła się bez problemów. Potem było "Press START" i musiałem wszystkie klawisze na klawie wypróbować :evil: Jakoś udało mi się zacząć grać (konfiguracja klawiszy jest tragiczna) a w samej grze używasz tylko 2 klawiszy i tak przechodzisz po kolei gostków - zwykła nudna siekanka. Nie ma żadnego paska energii więc zostawiłem gościa samopas żeby sprawdzić po ilu ciosach zginie - a tutaj jakaś nieśmiertelność, wcale nie chciał zginąć. I tak zakończyła się moja przygoda z tą grą. Że też takie gry wypuszczają jeszcze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Gierka beznadziejna, nie warto sobie nią zawracać głowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Krotko graliscie, po tym wstepie w colosseum nastepuje wlasciwa gra. Troche cierpliwosci a nie od razu zbluzgac i do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja zazwyczaj jak widze ze gra ma brzydka okladke to leci od razu do "kosza". Poczatek zawsze musi byc najlepszy zeby zachecic a nie zniechecac ... Tak ostatnio zrobilem z Terminator 3 Raise of Machines - poprostu zenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Krotko graliscie, po tym wstepie w colosseum nastepuje wlasciwa gra. Troche cierpliwosci a nie od razu zbluzgac i do kosza.Przeszedłem colloseum i to łażenie w trawie mnie nie wciągło :twisted: 100 razy lepszy nowy Soul Reaver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...