Mademan Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Cześć mam płyte Winmax PT-61BD intel440BX i Barracude IV 60GB Problem jest taki że płyta a konkretnie bios nie wykrywa tego dysku, robi to dopiero po założeniu zworki w dysku na Limit do 33 GB. Update biosu nie wchodzi w gre gdyż firma już nie istnieje i wogule gdyby coś nie wyszło to już nie dostane tej kości biosu do przegrania. Mam go jako dysk systemowy i niechcialbym go czyścić. moje pytanie jest takie czy można ściagnąć programik który w Windowsie oszuka biosa lub coś w tym stylu abym mógł się cieszyć 60-cioma GB-ajtami Bardzo prosze o pomoc i dziękuje z góry POZDROWIENIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 co sie tyczy biosu, to niewazne ze firma nie istnieje, istnieja serwisy, ktore "magazynuja" biosy do roznych plyt, sprobuj wpisac w googlach nazwe plyty i slowo bios, musi cos znalezc a co do prosa to chyba mi sie oblo o uszy, ze cos takiego jest, ale nie uzywalem, nie mam 100% pewnosci, inni napewno beda wiedzieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja kiedys dostałem dyskietke do seagate'a i tam byl taki programik jak znajde to napisze jego nazwe zreszta powinien byc na stronce seagate'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...