Mevius Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mam sprawę :D http://www.moded-kompz.net/modules.php?set...=view_photo.php Co oznacza ten "znak" który Tworzy ta pleksa? Z czymś mi sie kojarzy, ale nie wiem z czym :) Moze ktoś z Was wie? PS. Szukam tapety z tym oto symbolem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 mi to przypomina taki niemiecki czerwony znaczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 moze z X-files? ;) niemieckie samoloty mialy czarne krzyze (cos jak plusy) i puste plusy , czyli tylko krawedzie byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Do herbu rzeszowa jest toto podobne 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Może to jakiś order za zasługi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 właściclee lowrider'ów mają często koszukli z takim znakiem. Tylko jak toto sie nazywa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Moim zdaniem jest to znak podobny to symbolu jednego z zakonów. Niemoge tylko przypomniec sobie ich nazwy. Kojarza mi sie jednak z zakonem niosącym pomoc, a w orginale ten znak jest czerwony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zapytaj się Mutosa. On jest specem od lowriderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 http://www.symbols.com/encyclopedia/26/2629.html http://www.symbols.com/encyclopedia/48/487.html Prawdopodobnie jeden z tych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 To jest ten krzyz taki, co ma gosc co motory buduje i go na TVN Turbo i discovery pokazuja :D I wszystko jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Dam se glowe uciac ze to jest kontur krzyza harcerskiego. Kto byl ten wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mi to sie kojazy z tym: Ale raczej nieslusznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 SFASTA. Hackenkreutz. Luftwaffe. Combat 18 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Żelazny krzyż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mi to sie kojazy z tym: Ale raczej nieslusznie :wink: Mi to tez sie z tym kojarzy 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 moze niesluszenie ale zakon maltanski nie mial takiego krzyzyka ?? 2 skojarzenie II WW i z zelaznym(chyba) krzyzem... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Albo trochę przerobiony krzyż celtycki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 moze niesluszenie ale zakon maltanski nie mial takiego krzyzyka ?? Oto mi chodziło !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mi to sie kojazy z tym: Ale raczej nieslusznie :wink: Mi to tez sie z tym kojarzy 8) 8) To samo miałem na myśli : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...