Gość Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 wiec moja pamiec wyglada bardzo podobnie do tej, z tym ze nie ma takiego fajnego napisu :) i te 2 klipsy sa calowicie wsuniete w glab plytki (w tych na zdjeciu wyglada jakby wystawaly poza pamiec, a u mnie nie wystaja) i teraz chcialem sie dowiedziec na jakich kostkach jest ta pamiec (btw to nie ten kingston co w podpisie), ale nie wiem jak sciagnac (i potem zalozyc) ten radiator. Boje sie robic czegokolwiek na sile, bo to raczej delikatna sprawa. szpary miedzy radiatorem a kosciami nie ma (no bo i tak powinno byc) wiec tam nic wcisnac nie moge, zeby podwazyc. Zapewne trzeba sie jakos pozbyc tych klipsow i pozniej tylko zdjac radiatorki, ale jak sciagnac te klipsy. One trzymaja bardzo mocno, za mocno, zebym zdzialal cos rekoma, a srubokretow i pochodnych narazie boje sie uzywac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 to co si echwalisz ze masz kingstony :?: :lol: to te klipsy trzymaja te radiatorki, i moze pasta e jeszcze przysysac, chyba bez srubokreta si enieobejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 to co si echwalisz ze masz kingstony :?: :lol:rozwiewam watpliwosci, ze to chodzi o te kosci, ktore mam w podpisie, zeby ktos nie pytal po co sprawdzam jak wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...