raki Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Heh no właśnie.. Musze wsadzić chojankę do doniczki z ziemią i nie wiem jak mam ją umocować ... bez użycia kamieni bo nie chce mi sie chodzić po dworzu i szukać jakiś kamlotów!!! Macie jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Uzyj kleju do mocowania radiatorow na pamieci. :wink: A tak serio to watpie zebys sie obszedl bez kamieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Tak sobie myśłałem żeby słoiki tam włożyć :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 zasyp mokrym piaskiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Właśnie podejmuje próbę ze słoikami... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 zawsze mozesz przywiazac czybek jakas zylka do megli to bedzie stabilna ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ... to bedzie stabilna ... :]Choinka prime stable :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udało się ze słoikami... wsadziłem chyba z 5 słoików do góry dnem i w środek pień od choinki, potem zasypałem piaskiem i stoi! :-) Teraz strojenie... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Daj radiatorki na doniczke to bedziesz mogł pare bombek wiecej powiesic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ale i tak wg mnie bez podnoszenia VCORE nieda rady , poprostu będzie niestabilna :lol: Pozdro. Wesołych Świąt !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...