tomekaa Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Potrzebuje pokrętła takie jak jest w wieży do regulacji napięcie na wentylu, tylko nie wiem tak zabardzo gdzie to można kupić, chodzi mi o sklep w necie albo w sklep w warszawie. Srednica tego pokrętła 3-3,5 cm, jeśli ktoś miałby do sprzedania to proszę o kontakt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 potencjometr :wink: kupisz napewno w elektronicznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 potencjometr => kazdy elektroniczny galeczka od gitary czy innych takich sprzetow => wiekszosc muzycznych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja sie dopne :] wiecie moze gdzie kupic taki przycisk do odpalania kompa jak jest w samolotach? zabezpieczenie sie otwiera a potem FIRE :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 dla pierwszego kolegi : było!!!!!!! www.cyfronika.com.pl dla drugiego: było !!!!!!!!!!! poszukaj bo to siem nazywa armed switch albo jakoś tak :P P.S. Panowie szukajmu zanim piszemy plissssssssssssssssssssss !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Taki przycisk to w kazdym elektronicznym maja - ja mam takich kilka - ale jakos mi sie nie marzy :) - wolalbym na rogu biurka miec taki durzy czerowny brzybek ktory mozna by walnac z calej sily :) - tylko wiecie jakby on tam byl to by sie non stop wciskal przez przypadek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 nie chodzi o potencjometr tylko a samo pokrętło,takie jak w wieży, jak się to nazywa, pod jakim hasłem można znależć na tej stronie cyfroniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 znajdziesz to pod hasłem "gałki" na tej stronie http://www.tme.com.pl lub doradzał by ci przejść się do jakiegoś typa co ma naprawe rtv/agd to on powinien mieć takie coś. jak potrzebujesz to mam jedną taką co ma około 3cm średnicy - chętnie się z tobą za coś zamienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 samo pokretlo tez dostaniesz w elektronicznym. lub jak pisal co3en w jakims muzycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 tomekaa, zmień tytuł wątku, żeby bez wchodzenia można się było zorientować, czego szukasz, pytając "gdzie to można kupić??". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 nie chodzi o potencjometr tylko a samo pokrętło,takie jak w wieży, jak się to nazywa, pod jakim hasłem można znależć na tej stronie cyfroniak.mechl!n ostatnio moda robil i wlasnie takie chyba kupowal - poszukaj pamietam ze dawal linka gdzie to kupil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...