ginger78 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 hello dostalem maila od pana Krzysia z C.. oto tresc: Witaj. Wiem, że otrzymałeś już wiele życzeń, te jednak tym się różnią, że są... szczere. :-) Jeśli jeszcze nie zdecydowałeś się na chłodzenie chipsetu płyty głównej lub grafiki - polecamy świąteczną nowość - uniwersalne mocowanie bloku wodnego. Bardzo łatwe w montażu, demontażu i co najważniejsze - teraz również niedrogie. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, odpowiem na wszelkie pytania. Krzysztof P. [kontakt wycięty przez ParanoiK'a] Zastanawiam sie tylko gdzie sa te szczere zyczenia?? W pierwszym momencie pomyslalem ze dostane te uniwersalne zapiecie w prezecie ( :oops: ) ale sie zawiodlem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 :lol: Mógł poprostu napisac: "Życzę Ci, aby Twój komputer się spalił montując WC inne niz mojej firmy", a nie owijać w bawełnę i ukrywać sens ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Taki sam efekt byłby jakby cpc zamontować ;] Fuuu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja tez dostalem takie samo cus wiec juz to nie jest szczere ;) . BTW no wlasnie mialy bys zyczenia i co jest? reklama nowych zapinek :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 A ja nie dostałem od Pana K. życzeń :cry: Czyżby mnie nie lubił :roll: Ciekawe czemu... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 A ja nie dostałem od Pana K. życzeń :cry: Czyżby mnie nie lubił :roll: Ciekawe czemu... :twisted: U mnie to samo, czekam z niecierpliowscią na e maila :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Jakto, życzeniem jest to byś zakupił rzeczona zapinke do pana K, podejrzewam że jest to jednak szczere bo pan K chce zarobić :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...