hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Podkręciłem 1700 JUIHB (1,5 VCore) na 12 x 200 1,775 V i chyba przesadziłem z tym napięciem, komp mi sie nie odpalił, reset biosu nic nie dał. Czy możliwe że przepaliła się płyta głowna, czy procek? Podłączyłem innego procka to płyta też nie wstaje, jak bede miał okazję to sprawdzę tego Athlona 1700 JUIHB. Jak sprwadzić czy się przepaliła płyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Plyta umarla i nie daje znaku zycia, czy cos tam odpala i "ciemnosc widze" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Taaa też tak myślę że to płyta... a można wiedzieć jaka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Może zasilacz nie wyrobił ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 z zasileczem jest wszystko OK - po włączeniu zasilania włącza się zasilacz tylko nic dalej się nie uruchamia i jest czarny ekran. Mam płytę epoxa 8RDA+, a zasilacz Chieftec 360W dual fan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Sprawdziłem procka i jest OK, więc jest to na pewno wina płyty. Czy płyta jest do wyrzucenia? Czy da się z nią coś zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 isc do servisu i powiedziec, ze pewnego pieknego dnia wlaczasz kompa, a on ani mru mru... I tyle! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Tylko, że lepiej przed tym chyba zdjąć radiatorki z mosfetów i zalmana z NB, jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Tylko, że lepiej przed tym chyba zdjąć radiatorki z mosfetów i zalmana z NB, jak myślicie?zrob tak, zeby wygladala jak nowka, bo sie pewnie przyczepia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Raczej nie powinno sie modować bo mogą nie uznać gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 hitman - postawiłem dwie 8rda+ na nogi - są nieśmiertelne - jesteś pewień, że żrobiłes z nią wszystko jak należy ?: - reset biosu "ccmos" nie wystarczy - wyjmij baterię - odłącz zasiłkę - wyluzuj z nerwami i wlącz wzszystko od nowa - jakie masz odczyty na wyświetlaczu ? jak mieszkasz na śląsku - pisz na PW - pomogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Baterię odłączałem na kilka godzin i nic. Jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa to mam na wyświetlaczu FF i tylko zasilacz chodzi. Po podkręceniu miałem na wyświetlaczu C5 i komp zaczął wyć (jakby alarm) i od tego czasu się nie włącza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Płyta poszła :) To samo miałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 nie ma to jak abit dajesz 2.2v i chodzi jak bybyło default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 nie ma to jak abit dajesz 2.2v i chodzi jak bybyło default Timingi CL2 2-3-11 były by na nF2 bardziej wydajne niż CL2 2-3-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja miałem coś podobnego na 10x140 na A7N8X. Wyczyściłem ją i dałem na gwarancje 31 mi oddają. Później doczytałem sie że na asusie kiepsko wychodzi mnożnik poniżej 11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitman44 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 wziąłem się za odmodowanie płyty i nie wiem jak przyczepić standardowy radiator na SB, wcześniej był przyczepiony na coś w rodzaju kleju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Moze to zabawne ale ja zamocowałem ZM32J na pascie Ceramique gumkami :) (mocowanie wantowe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...