Adamus1906 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mam problemy z kompem a konkretniej wszystkie gry w 3D mi sie zawieszają,postanowiłem spróbować wszystkiego od początku więc zaczne od wybrania systemu. Na razie mam Windowsa ME,ale już tyle cierpkich słów o nim słyszałem że raczej nie biore go pod uwagę. Windows XP ma chyba zbyt duże realne wymagania jak na mój komp No więc na placu boju pozostały 2000 i 98SE Co doradzacie i dlaczego? Aha mam Celka 500,128 RAM,Rive TNT2,Dysk 20 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zdecydowanie 2000, chociaż XP spokojnie na PII 400 chodzi, wiec najlepiej zaistaluj xp i jak naprawdę bedzie źle to zmień na 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 No więc na placu boju pozostały 2000 i 98SE Co doradzacie i dlaczego? Aha mam Celka 500,128 RAM,Rive TNT2,Dysk 20 GB Ja bym ci radził zainstalować oba. 2000 jako stabilna platforma do gier i programów i 98 do uruchomienia tego co nie działa pod 2000. Na systemach z lini NT niektóre starsze gry i programy nie działają, a twój konfig wskazuje raczej na uzycie starszego oprogramowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam dokładnie tak jak sgj napisał juz od dłuższego czasu i takie coś sprawdza sie super, polecam win xp (lub 2000) + 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 sory za głupie pytanie ale na jakiej zasadzie to działa i jak mam to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Instalujesz od poczatku Win98, a nastepnie WinXP lub Win2000. Zostanie utworzony bootloader w ktorym bedziesz wybieral, ktory system ma sie uruchomic. Mozna tez w odwrotnej kolejnosci, ale pozniej moze cie spotkac pewna niespodzianka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 i potem po tej niespodziance znów założy na forum temat w stylu "co zrobić zeby mi sie winxp włączał"?:) wiec lepiej instaluj NAJPIERW windows98 (albo millenium) a w drugiej kolejności WINXP (2000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Dokladnie to samo chcialem napisac na koncu tego posta, ale pomyslalem "Nie..." :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a czy to będzie miało wpływ na wydajność systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 niet :D bedziesz miał 2 oddzielne sysytemyu na 1 dyskuu i bedziesz sobie hasał po którym chcesz tak jakbyś miał go normalnie zainstalowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Tylko nie instaluj ich na jednej partycji. najlepiej 98 na C, a 2000 na D lub dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...