bat Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Mam i musze powiedziec ze nic specjalnego ale popykac mozna. Engine chyba ten sam co w ostatnim Mercedesie. Korwety od C1 do C5. Kilka trybow. Mozna poodkrywac troche upgrade'ow. Samochody dopracowane ( w koncu to reklama) i piekne kolory nadwozi. Ogolnie mozna popykac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 gra jest hmm nudnawa ale pograc troszke mozna.,., btw u mnie nie mozna zmienic rozdzielczosci na wyzsza niz 800x600 i wyglada to kiepsko na monitorze ktory ma natywna rozdzielczosc 1280x1024. Wydaje mi sie ze gra posiada bardzo marne tekstury(mozliwe ze to przez ta rozdzielczosc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 az taka cienizna?? graliscie moze w ford racing 2?? czy mozna je porownac, bo nie wiem czy sie w nia zaopatrywac. rzuccie jakims screenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 nędza, bieda, nędza, bieda... tak można określić tą gre... umywa się do Ford Racing 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ja tam jestem malo wymagajacy i dla mnie jest ok,tylko niewiele gorsza od nfsu, prawie to samo tylko z mniejszym rozmachem, a wogole mam problem bo mi nie zapamietuje ustawien ani tego co wygram,ma ktos tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ta jasne z predkoscia 250km/h mozna kazdy zakret przejechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Jakoś nie widzi mi się ta gierka :-( Screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ZADNYCH WYPADKOW BEZNADZIEJNE STROWANIE W MIATE SPOKO GRAFIKA CHOCIAZ DO COLINA TO SIE NIE UMYWA OGOLNIE SZKODA TO SCIAGAC I NAWET ODPALAC JEDYNIE PO PO ZEBY ZOBACZYC BO GRYWALNOSC TO JEST ZEROWA CIUT LEPSZE BYLY MERCEDESY ALE TO GRA TEGO SAMEGO POKROJU ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 bat save/load game w glownym menu zapamietuje ustawienia sterownia i grafiki rowniez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ja tam jestem malo wymagajacy i dla mnie jest ok,tylko niewiele gorsza od nfsu, prawie to samo tylko z mniejszym rozmachem, a wogole mam problem bo mi nie zapamietuje ustawien ani tego co wygram,ma ktos tak? 8O Proszę Cie, nie mów już nic więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Gra jest nudna tak samo jak Ford Racing 2 czy Mercedes Benz world rancing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 pozatym za kazdym razem jak sie to wlacza to trzeba wchodzic do loda/save i wgrywac swoj profil jak sie odrazu wezmie quick race to wszytsko jest poblokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 nie wyglada najgrzej. mi sie podobal fordzik, bo byl prosta i przyjemna gra do zabawy, ale do Merca sie nei umywal. WG mnie tem merc jest bardzo fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 nie wyglada najgrzej. mi sie podobal fordzik, bo byl prosta i przyjemna gra do zabawy, ale do Merca sie nei umywal. WG mnie tem merc jest bardzo fajny. Merc zdecydowanie najlepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 nie wyglada najgrzej. mi sie podobal fordzik, bo byl prosta i przyjemna gra do zabawy, ale do Merca sie nei umywal. WG mnie tem merc jest bardzo fajny. Merc zdecydowanie najlepszy... Ja uważam tak samo, Merca całego przeszedłem i spoko gierka. Obecnie jedynie NFS: U go rozkłada grywalnością :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 NSF to tylko 2 czesc mi sie podobala reszta to juz na jedno kopyto a te nowe to spoko popytalem w demko i mi sie znudzilo full dalem kumpla to oni w to kataja sam wole colina 3 tego nic nie przebije moze w przyszlosci nastepna wersja ktora juz jest na ps2 albo richard burns rally pozyjemy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ściągałem tą grę z wielką nadzieją. A tu co ... kompletna klapa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinos Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 hmm... mam i gierka przecietna, ale mozna pograc. mam male problemy z dzwiekiem w menu :/ poza tym gierka ma tendencje do wychodzenia do pulpitu po skonczonym wyscigu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 ZADNYCH WYPADKOW BEZNADZIEJNE STROWANIE W MIATE SPOKO GRAFIKA CHOCIAZ DO COLINA TO SIE NIE UMYWA OGOLNIE SZKODA TO SCIAGAC I NAWET ODPALAC JEDYNIE PO PO ZEBY ZOBACZYC BO GRYWALNOSC TO JEST ZEROWA CIUT LEPSZE BYLY MERCEDESY ALE TO GRA TEGO SAMEGO POKROJU ! co do corvette - to sie zgodze co do mercedesow - odpalales ja na 100% sim + np e55amg i tor testowy - jak dla mnie mercedesy to b dobra giera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...