Skocz do zawartości
mongothealien

tatuaż, piercing - uzależnia?

tatuaz, piercing - uzaleznia?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. tatuaz, piercing - uzaleznia?

• tatuaz, piercing - nie, dziekuje...
      24
    • mam jeden i chce wiecej :wink:
      11
    • w nie widocznym miejscu - owszem - gdzie indziej to kapa
      10
    • po co ci to - bedziesz wygladal jak wisniewski !?
      30

Rekomendowane odpowiedzi

mam jeden tatuaż, cztery piercingi (dwa w uchu z czego jeden w chrząstce, jeden w brwi i w wardze), wszedłem dzis do studia złożyc chłopakom życzenia świąteczne (dziwne - nie jestem katolikiem) i z miejsca umuwiłem sie na poniedziałek - będzie nowy tatoo (połowa brzucha zapełniona gotykiem).

czy ktoś z was ma to samo?

nieodparta chęć posiadania doskonalszego, wiekszego, jedynego w swym rodzaju tatoo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ar2r - taa, chyba, że ktoś cie spali...

masz na myśłi, że to pomoże w identyfikacji zwłok?

troche niesmaczny jesteś

Ja tylko chcialem wyrazic swoj publiczny protest / dezaprobate / znalezc praktyczne zastosowanie dla tatuazy :D

Jezeli kogos urazilem to przepraszam , ale widze, ze brak tatuaza to jest juz w zlym tonie, chcialem takze zauwazyc, ze sa inne sposoby zeby zablysnac posrod mas, a znaczenie ciala, no coz :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ar2r - taa, chyba, że ktoś cie spali...

masz na myśłi, że to pomoże w identyfikacji zwłok?

troche niesmaczny jesteś

Ja tylko chcialem wyrazic swoj publiczny protest / dezaprobate / znalezc praktyczne zastosowanie dla tatuazy :D

Jezeli kogos urazilem to przepraszam , ale widze, ze brak tatuaza to jest juz w zlym tonie, chcialem takze zauwazyc, ze sa inne sposoby zeby zablysnac posrod mas, a znaczenie ciala, no coz :!:

to że niepopieram tego to nie znaczy, że wyjde na ulicę i będe strzelał do ludzi z piercingiem itp. i jak mój przyjaciel zrobi sobie tatuaż to nie przestane z nim się przyjaźnić. Ja sam sobie nigdy nie zrobie tatuaży ani kolczyka, dlatego powiedziałem, że jest to chore. Tak samo nie popieram gejów ale nie będe ich ścigał i nękał.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CePeK - co do głupich tematów - wuluzuj stary, pytałem tylko opinie...

sprwwdż to: http://forum.purepc.pl/search.php?search_author=CePeK

uuu... 8)

Nie chodziło mi o Twój temat... ;) Tylko o taki jeden co się przed chwilą pojawił 8) (pozdroofka dla Recenzenta_ ;) )

UPDATE: Przyznam się, że zdarzały mi się nie raz pewne odchyły ;) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w brwi nie boli, naprawdę.

gorzej z wargą i chrząstką.

do przebicia używa się wenflonu ( takie coś do kroplówek w szpitalu )

koszty zależą od studia, ja płaciłem 5 dych za dwa - w sumie po kosztach bo kolczyki kupuja po 2 dyszki.

ty zapłacisz max do stówki ale powiedz kolesiowi, że w najlepszym studiu w katowicach ( teraz będzie reklama :wink: ), art indians, u tulipana, robiłeś kolczyk twojej panience w brodzie i płaciłeś 3 dychy.

powinien ci dać rabacik.

musisz sobie kupić troche soli fizjologicznej do czyszczenia rany przynajmiej dwa razy dziennie. ważne jest także poruszanie kolcem.

nie martw się zbytnio ropką i krwią na początku - to normalne - organizm zawsze tak reaguje na obce ciało. dlatego kolce MUSZĄ być zrobione ze stali chirurgicznej - srebro, złoto, platyna odpadają

brew powinna zagoić się w ciągu tygodnia - dwóch lecz kolec bedziesz mógł spokojnie zmieniać dopiero po około miesiącu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w brwi nie boli, naprawdę.

gorzej z wargą i chrząstką.

do przebicia używa się wenflonu ( takie coś do kroplówek w szpitalu )

koszty zależą od studia, ja płaciłem 5 dych za dwa - w sumie po kosztach bo kolczyki kupuja po 2 dyszki.

ty zapłacisz max do stówki ale powiedz kolesiowi, że w najlepszym studiu w katowicach ( teraz będzie reklama :wink: ), art indians, u tulipana, robiłeś kolczyk twojej panience w brodzie i płaciłeś 3 dychy.

powinien ci dać rabacik. 

musisz sobie kupić troche soli fizjologicznej do czyszczenia rany przynajmiej dwa razy dziennie. ważne jest także poruszanie kolcem.

nie martw się zbytnio ropką i krwią na początku - to normalne - organizm zawsze tak reaguje na obce ciało. dlatego kolce MUSZĄ być zrobione ze stali chirurgicznej - srebro, złoto, platyna odpadają

brew powinna zagoić się w ciągu tygodnia - dwóch lecz kolec bedziesz mógł spokojnie zmieniać dopiero po około miesiącu.

:? :? to ja podziekuje jednak :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeden tatuaż, cztery piercingi (dwa w uchu z czego jeden w chrząstce, jeden w brwi i w wardze), wszedłem dzis do studia złożyc chłopakom życzenia świąteczne (dziwne - nie jestem katolikiem) i z miejsca umuwiłem sie na poniedziałek - będzie nowy tatoo (połowa brzucha zapełniona gotykiem).czy ktoś z was ma to samo?

nieodparta chęć posiadania doskonalszego, wiekszego, jedynego w swym rodzaju tatoo?

ja na twoim miejscu bym to przemyslal...polowa brzuch to duzo...a niech (odpukac x 100000) bedziesz musial miec kiedys operacje (jeszcze raz odpukac:)...i co wtedy???wiesz jak to bedzie wygladalo??? sam mialem w tym roku operacje i wyobrazalem sobie jakbym mial tatuaz jak bym teraz wygladal...ochyda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi