kikus Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 dostałem aparacik Agfa CL 18 ale bez sterów i softu... sciagnąlem jakąś tam instalke i nic... XP wykrywa ale pisze ze sa problemy... Moze mi ktoś dac linka do softu po którego wgraniu juz bedzie mozna brac fotki z aparatu ? Z gory THX ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 A po podłączeniu aparatu nie jest on widoczny jako dodatkowy dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 własnie niestety nie... a zawsze tak było z moja kamerka... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 bardzo prosze o odp. to dla mnie bardzo wazne ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 hm moze sciagnoles nie to co trzeba... podaj dokladny model aparatu z oznaczeniami to sie poszuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ok, juz działa... programem Paint Shop pro i działa ale mam pyt. Czy możliwe jest takie coś ze w folderze to pliki sa po podłączeniu do USB czy zostaje mi tylko w PSP ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 mozna tez uzyc bardzo fajnego programu do zgrywania fotek z cyfrakow (taki uniwersalny)... Cam2pc... ale na 100% nie powiem czy dziala z tym modelem. warto looknac, jest tez wersja darmowa tego programu i z polskim interfejsem http://www.nabocorp.com/cam2pc/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 niestety nieznajduje mojego aparatu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 no teraz spojrzalem na liste obslugiwanych aparatow i nie ma zadnej agfy :( a lista dosyc spora http://www.nabocorp.com/cam2pc/compat.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 znasz moze inny prog podobny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 mozesz zobaczyc jeszcze Adobe Photoshop Album 2.0 Starter Edition tez darmowa wersja programu... moj aparat wykrywa. wlasnie zgrywam nim fotki. http://www.adobe.com/products/photoshopalb...um/starter.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...