Skocz do zawartości
AK47

Jakie radiatorki kupić na pamięci na grafie?

Rekomendowane odpowiedzi

Cze

Postanowiłem trochę pokręcić swoją grafę, a że nie ma ona radiatorów na pamiatkach, więc pierwszorzędną sprawą jest ich zakup. Mam na oku radia cooler mastera pakowane po 8 sztuk, aluminiowe, ale z tego co widzę, to ich wymiary(22x8x5mm) są niewielkie i nie wiem, czy wystarczą one do schłodzenia ramu przy 700mhz. Może macie jakieś lepsze propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba te od firmy REVOLTEC beda lepsiejsze no a najlepsiejsze to selfmade z duzego radiatora od procka - ale czasem nie do zaakceptowania dla estetow :P

thx. Selfmade homemade nie wchodzi w grę-kurde jestem estetą. Właśnie zamówiłem sobie revolteki alu w siriusie. Powinny wystarczyć(chyba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie czy te są dobre ?

http://sirius.pl/product.php?action=info&id=5698&sid=1

może są inne lepse w podobnej cenie ?

prosze o szybko odpowiedz bo mam szanse tanio je kupic :)

ja bede skazany na nie, bo tylko one wejda pod zalmana hp80

co do

T Y C H revoltecow, to sa one naprawde bycze, le i blyszcza sie jak psu jaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja proponuje to oc mam bo mam dobre

REVOLTEKI cu 8szt. 55zł w siriusie porozginałem wyglądają jak ocz po 3x powiększeniu taśma 2 stronna trzyma elegandzko 0 babrania po nie dużych przeróbkach i wiekszych wygięciach na boki zmieściły by sie pod zalmana HP80 juz nie mówie o tym ze są chłodniutkie jak by stały na parapecie a karta zyskałą duzo na stabilności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi