Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do kupienia w cenach 70-90 z orginalnymi sterami karty Sb Live! i za ok 200 Platinium bez połowy badziewów, prosił bym was zebyscie mi opisali jesli sami wiecie czym sie rózni sb live! value od 1024 albo 5.1 albo 1024 player bo ten kolo ma troszke tego i niewiem własciwie czym to sie rózni bo wyglądem praktycznie sie nierózni a musze sie streszczać z wyborem bo juz są inni kupcy wiec pomocy :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam GiereQ

ps wesołych swiąt :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten 1024 i Value nie dekoduje dzwieku AC3 jak sie nie myle(nie ma standardu 5.1)...wiec automatycznie 5.1 to ma...a nie lepiej nawet zamiast tego platinum za 200zeta kupilbys Herculessa Fortissimo III 7.1 za ok 230zl??? sam mialem audigy i zmienilem na tego herca i jakosc nie do porownania(do audigy! a Ty chcesz kupic "tylko" live'a)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten 1024 i Value nie dekoduje dzwieku AC3 jak sie nie myle(nie ma standardu 5.1)...wiec automatycznie 5.1 to ma...a nie lepiej nawet zamiast tego platinum za 200zeta kupilbys Herculessa Fortissimo III 7.1 za ok 230zl??? sam mialem audigy i zmienilem na tego herca i jakosc nie do porownania(do audigy! a Ty chcesz kupic "tylko" live'a)

nie przesadzajmy znowu ;] mi tam dzwiek z 5.1 Live pasuje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi