Slayer Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Mi zdecydowanie sie podoba. Mam dziwne wrażenie, że autorzy trochę za wzór wzieli Metallice ( mocno wyczuwalne charakterystyczne bębny, ale nie typu "garnek" :lol: ), no i jakaś trochę dziwna gitara na kształt Deicide, jakby lekko roztrojona ;) Ale takie zap......w kawałkach to się nie spodziewałem 8O . Solówki dalej potężne, bez zbędnego balastu( nie za krótkie, nie za długie- sama esenncja) Czyżby zmienili w niej wokalistę, czy moze jakiś po prostu dodali efekt do głosu???? Trochę jakby jakiś stary dziadek śpiewał, ale wyszło to bardzo ciekawie ( mam jakieś dziwne skojarzenie z ...Vikingiem?!!! 8O :lol: ) :twisted: Z tego co widzę ekipa jest dalej silna, mimo bodajże 16 lat ryku muzycznym :) Zamiast coraz słabszego brzmienia - coraz mocniejsze gitary, szybsze tempo bębnów , po prostu miodzik :twisted: , rżną conajmniej tak, jak nie mocniej niż Deicide. Moze nie jest tak stylowa jak pierwsze płyty, ale jak najbardziej da się tego słuchać w samochodzie, a że są święta to efekt jeszcze mocniejszy :D :twisted: Polecam, choćby dla usłyszenia pokazówki Drum Check ( same bębny whoaaaa!! 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 bardzo fajna plyta... momentam troche za duzo jakis dziwnych przeszkadzajek... to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>a death metal a nie jakies pitolenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Oooo niewidzialem ze oni jeszcze istnieja :D Cholera nie mam skad zalatwic tej... :cry: i wogule deficyt w budzecie... moze jakis FTP sie znajdzie z ta plytka :wink: Licze na jakiegos sw mikolaja :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja tez musze poczekac na kogos zyczliwego :cry: Ja wlasnie sobie slucham "The Beginning" z 1985 roku ;) ZUpelnie inna plyta od pozniejszych dokonan Morbidow ... Jak cos to posiadam wszystkie plyty tej grupy :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja tą płytę dotąd przesłuchałem chyba ze 20-30 razy i dalej mi się nie znudziła O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...