kungfiarz Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Cześć Chcę kupić w miarę wydajną kartę, i nie drogą. Myślę nad Radkiem 7500 firmy "MINT". Mam oferte kupna po atrakcyjnej cenie Radka na DDR 64 MB, z TV i DVI. Czytalem tutaj na forum ze sa rozne wersje kart z tej firmy (jedne bardziej wydajne, drugie mniej). Ponoć liczy sie kolor laminatu tzn. brązowe są mniej wydajne a zielone to oryginały jak z ATI. Tych drugich niby już nie produkują, a ta oferta którą mam tj. Radeon na laminacie brązowym z napisem "POWERED BY ATI". Nie wiem czy to dobra karta ?? Czy ma się to do wydajności. Aha jeszcze jedno na tych zielonych z poprzednich wersji niby pisalo "ATI Technologies". Help me ! . Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 wydajność jest niecowyższana orginalnym ATI (build by ati), al nieznacznie. Raczej sięliczy jakość wykonania.W orginalnymati napewno lepszej jakości będzie obraz na tv-oucie. Ogólnie po prostu orginał będzie we wszystkim lepszy (choć nieznacznie). Ja bym raczej skłonił się ku kyro2, ale z tego co pamiętam masz procka 550, a kyro2 rozwija skrzydła dopiero od 800 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...