Szopek15 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Witam! Mam takie pytanko : jak podkrecic najlepiej tą karte grafiki GeForce4 MX440-8x PixelView DDR 64MB + tv BOX (128-bit),nie dodając wiatraczka ani radiatorków Jakim programem ?Bo dostaje mało na 3d marku tylko 3880 na : Prockek :Atchlon 1600 XP + Płyta Główna : Enemic 8KAX + P Pamieci: Kigstonki 256 DDR Prosze o jak najszybsza pomoc!Z góry wielkie THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 najlepiej podkrecic z głową to chyba najbardziej rozsadna pomoc. bo jak inaczej mozesz podkrecac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 najlepiej podkrecic z głową to chyba najbardziej rozsadna pomoc. bo jak inaczej mozesz podkrecac?Ale mi tu chodzi jakim Programem !!??prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 power strip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 coolbits - tylko to - to jest najlepsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 mam jeszcze pytanie czy gf4 ti oferuje wspomaganie sprzetpwe odtwarzania DVD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 coolbits - tylko to - to jest najlepsze ...a skąd moge sciągnoć ten program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 www.google.com - z tad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 myslisz ze jednym programem lepiej podkrecisz a drugim gorzej? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ten CoolBits to nie program tylko dodatkowy wpis do rejestru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 POWERSTRIP !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 mam jeszcze pytanie czy gf4 ti oferuje wspomaganie sprzetpwe odtwarzania DVD ? OFCORSE :D sam wlasnie zainstalowalem power dvd 5 i chodzi cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ja polecam riva tuner, ale to jeden kit jakiego progamu użyjesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Polecam Power Strip http://www.entechtaiwan.net/ps.htm Poza tym, mozesz zgrac BIOSa z karty, wyedytowac go i wgrac z powrotem juz ze zwiekszonymi wartosciami. Karta bedzie podkrecona juz "na najnizszym poziomie" i podkreceniem nie bedzie sterowalo zadne dodatkowe oprogramowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Radzę COOLBITS - bo po co więcej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Slovik_ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ja tam karte kręce Powerstripem i wyniki w 3dmarq mam lepsze o ok 500 punktow. tam masz 2 ladne suwaki i se nimi ruszasz. Programik jest spasny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 W zakładce w sterownikach nie ma nic innego tylko właśnie 2 suwaki - jeden do GPU, drugi do pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Dlaczego gdy podkręcam karte i klikam save i zastosuj to po poownym uruchomieniu kompa musze znowu podkręcać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 bi nie zaznaczasz apply setings at startup albo cos w tym stylu ... aha i nieradze tak robic bo jak zamonco przekrecisz gpu to jak to zaznaczysz i odplaisz kompa z takimi ustwaienia mi przekreconymi to mzoesz nie zdazyc zmniejszyc taktowania ;) wtedty zostaej tylko odpoczynek dla karty (power off) i jak sie wychlodzi to wtedy mozesz zdazyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 jak chcesz to ci na maila przesle dodatek do rejestru coolbits - w ten sposob w zakladce karty graficznej dostajesz mozliwosc zmieniania czestotliwosci pracy jej pamieci i procesora. Pozdrawiam MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...