szpak Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 witam mam prozbe moze jest ktos na forum co uczyl sie albo poprostu zna jezyk wloski i moze mi podac link do jakiegos sklepu churtowni sprzetu komputerowego we wloszech .. chodzi o to ze mam mozliwosc sprowadzenia z wloch jakis podzespolow ale nie mam pojecia czy sie to oplaci .tz czy jest tam tanmej i chcialem sie w necei rozejrzec ale nie moge nic znalesc wloskiego z gory dzieki za pomoc pozdro szpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 witam mam prozbe moze jest ktos na forum co uczyl sie albo poprostu zna jezyk wloski i moze mi podac link do jakiegos sklepu churtowni sprzetu komputerowego we wloszech .. chodzi o to ze mam mozliwosc sprowadzenia z wloch jakis podzespolow ale nie mam pojecia czy sie to oplaci .tz czy jest tam tanmej i chcialem sie w necei rozejrzec ale nie moge nic znalesc wloskiego z gory dzieki za pomoc pozdro szpak z Wloch to najlepiej sprowadzic wino, a nie sprzet komputerowy - to raczej kiepskawy pomysl, nie zwrocilem uwagi zeby Wlochy sie zbytnio komputeryzowaly, a poza tym sprowadzajac zaplacisz slone clo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 wlasne chodzi ze bez cla maly przemycik jakies 3 proce .. tak z ciekawosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 http://dmoz.org/World/Italiano/Acquisti/El...nsumo/Computer/ Może pomoże.. zostalo to wyszukane przez www.google.it w przeciągu niecałych 30 sec. POZDRAWIAM! (mam nadzieje że sie przyda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ja kupowałem w www.essedi.it ceny....hmm....zawsze mi w nim matka kupowała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 z tego co porownuje ceny to wcale nie roznia sie jesli nie sa nawet wyzsze, sam pamietam ze Wlochy nie obfituja raczej w sklepy komputerowe ale bylem dosc dawno i szczerze mowiac nawet nie pamietam czy zwracalem na to uwage, zastanawialbym sie czy jest to sens tachac tak delikatny i wrazliwy przeciez sprzet i chowac przed celnikami, narazac sie np na ewentualne konsekwencje w przypadku jego odnalezienia, wlasciwie to jeszcze przez to gwarancja jest niewazna, no bo co zrobisz z takim procem jak sie zepsuje, wrocisz z nim do wloch? Moim zdaniem to chyba nie warte jest zachodu, no przynajmniej tak jak piszesz bo moze nie znam dokladnie szczegolow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...