<SmILek> Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 własnie mam szanse zmiany mojego zasilacza FSP245-60GP na 250GTA.. za free tylko ze nie bede miał czasu nawet na porównaniej i przetestowanie tego drogiego .. gdyz kupuje go kuzynowi i moge go zamienic na swoj i mam pare pytan i dylemat bo stracił bym ten wielki wiatrak od dołu 120x120 który mi zasysa powietrze z nad procka czy ta 250W GTA jest duzo mocniejsza??? bo wedłog naklejki tak ale jaka jest realna moc jedenego i drogiego zasilacza i tu prosze o komentarz tych którzy zetkneli sie z jednym i drogiim. czy 250-tka jest głosniejsza?? i ciezsza>?? :wink: i ostatnie pytanie czy idzie przełozyc sam zasilacz do obudowy po 245??? i jakos to połaczyc? Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 zalezało by mi na jakiejsc fachowej radzie... uprzedzam fakty ze szukałem i było dosc spooro na temat 250GTA bardzo mało na temat 245 ale nikt nigdy nie porównywał tych dwoch zasilaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Bylem posiadaczem tego GTA i to bardzo porzadny zasilacz jest ( cichy i wydajny ). Roznicy i tak raczej nie odczujesz. W podpisie masz FROTON ( pisze sie FORTRON ) PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 sorrki za literówke teraz mam GTV i na naklejce ma nastepujace parametry 3.3V 20A/5V- 27A/12V-13A niby wiecej jak GTA ale jest lzejsza!:| GTA ma 16A/25A/13A a 245GP ma niby.. 8A/11A/12A ,,, no i teraz zgupiałem bo wszystkie miałem u siebie i wedłog biosu najlepiej napicia trzymała 245GP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...