mihalo Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 wiecie może czym można wybielić pożółkły plastyk? taki z klawiatury na przykład. dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ja nie kupuje zadnych srodkow czyszczacych do klawiatury tylko jak sie juz zabrudzi albo zepsuje to kupuje nową za 20 zl i nie bawie sie w czyszczenie bo np sprezone powietrze tez kosztuje 20 zl a tak to mam nową czystą klawiature -chyba ze masz jakąś markową to nie wiem -jesli do monitora to są jakies pianki i inne takie ale mozesz przeciez zwyklum plynem do okien umyc i tez bedzie ok to moje zdanie (każdy moze miec inne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ja nie kupuje zadnych srodkow czyszczacych do klawiatury tylko jak sie juz zabrudzi albo zepsuje to kupuje nową za 20 zl i nie bawie sie w czyszczenie bo np sprezone powietrze tez kosztuje 20 zl a tak to mam nową czystą klawiature -chyba ze masz jakąś markową to nie wiem -jesli do monitora to są jakies pianki i inne takie ale mozesz przeciez zwyklum plynem do okien umyc i tez bedzie ok to moje zdanie (każdy moze miec inne) Płyn do okien WYMIATA. Zmyjesz wszystki brud - z monitora, budy, klawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja nie kupuje zadnych srodkow czyszczacych do klawiatury tylko jak sie juz zabrudzi albo zepsuje to kupuje nową za 20 zl i nie bawie sie w czyszczenie bo np sprezone powietrze tez kosztuje 20 zl a tak to mam nową czystą klawiature -chyba ze masz jakąś markową to nie wiem -jesli do monitora to są jakies pianki i inne takie ale mozesz przeciez zwyklum plynem do okien umyc i tez bedzie ok to moje zdanie (każdy moze miec inne) Płyn do okien WYMIATA. Zmyjesz wszystki brud - z monitora, budy, klawy... Raczej wymywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 razpuszczalnik ładnie wybiela plastik, tyle, że przy użyciu tego "środka czyszczącego" bedziesz musiał liczyć sie z konsekwencjami ponownego przepisywania literek na klawisze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 No nie radzilbym uzywac srodkow typu rozpuszczalnik czy tam rozcienczalnik do plastiku, bo moze zmatowiec... mialem kiedys takie doswiadczenia :evil: Sa do kupienia specjalne pianki do czyszczenia sprzetu, a do monitora specjalne plyny... sprawdz w kompterowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 AMBRESIL - ANTYELEKTROSTATYCZNA PIANKA DO CZYSZCZENIA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...