goram Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Moge na nia przeznaczyc okolo 250 zl. Zastanawiam sie nad: Herculesem GS Fortissimo III i Creative Sound Blaster Audigy ES bulk. Na ktorej uzyskam lepsza jakosc dzwieku ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 duużo było na ten temat; miałem Audigy ale wobec wielu konfliktów sprzętowych i ze sterami pozbyłem się jej; obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem herculesa fortissimo :D - dużo słucham mp3 - mogę z czystym sumieniem polecić ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Hercules.. swietna karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 polecam herca...sam zmienilem na niego swoje audigy...i o niebo lepiej jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 machu ==> qpuj herculessa - miliony much nie mogą sie mylić :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A augi 2 jest lepsza od herculesa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 wronka ===> ponoć tak, a w grach na pewno obsługuje więcej standardów EAX; co do odtwarzanej muzy zdania sa podzielone; poszukaj w necie jest dużo porównań i testów; nie podam linka do konkurencyjnych portali; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Czyli do gier - szczegolnie chodzi mi o EAX lepsza jest ?! 1. Fortissimo III czy 2. SB Audigy Player obie za okolo 240zl !! Nie chodzi o mp3 bo do tego kazda muza jest dobra, ale o EAX i gry. PS. Odpalam U2 z EAXem na moim Live! i mam takie trzaski ze przykro !!! Czy ktos wie dlaczego i jak to wyeliminowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Czyli do gier - szczegolnie chodzi mi o EAX lepsza jest ?! 1. Fortissimo III czy 2. SB Audigy Player obie za okolo 240zl !! Nie chodzi o mp3 bo do tego kazda muza jest dobra, ale o EAX i gry. PS. Odpalam U2 z EAXem na moim Live! i mam takie trzaski ze przykro !!! Czy ktos wie dlaczego i jak to wyeliminowac ?? Fortissimo do WSZYSTKIEGO!! zarowno gry, muza jak i filmy beda super odtwarzane....a porownujac do Audigy 1 to wogule nie ma co gadac...z Audigy 2 to jeszcze moze konkurowac(ale ta cena Audigy2 :? )...a po drugie dzwiek 7.1..mowie ci muza na 8 glosnikach(w moim przypadku 9 - 2x subwoofer:) jest full wypas.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a u mnie hercules pracuje w stereo :-) wzmacniacz 2x100W + korektor + odpowiednie glosniki do tego :-) full wypas. a mp3 nie slucham od dluzszego czasu bo na takich glosnikach slychac wielka roznice miedzy audiocd/wav/ape i mp3.. na tych ostatnich uszy mi wiedna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 rowniez posiadam fortissimo i jak najbardziej ja polecam. Zadnych problemow z nia nie mialem a brzmi super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ale jak mam zamair kupwoać głośniki creative to chyba z karom creative będom lepiej wspułpracowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ale jak mam zamair kupwoać głośniki creative to chyba z karom creative będom lepiej wspułpracowac? cos Ty...nie ma roznicy z jaka karta glosniki...sam mam herca fortissimo 7.1...glosniki mam creativy inspire 5300 5.1 (podlaczone jako 5.1), a teraz na swieta dokupilem Creativy Inspire P380 2.1 i podlaczylem do brakujacego wyjscia(jako tylne)...i w ten sposob mam 7.1(a wlasciwie 7.2 bo 2 x sub)..polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ale jak mam zamair kupwoać głośniki creative to chyba z karom creative będom lepiej wspułpracowac? no dokladnie karom bedzie kupienie takich glosnikow do takiej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/123-88 - ja jednak uwazalbym z Fortissimo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/123-88 - ja jednak uwazalbym z Fortissimo :? w tym tescie cos skopali, sam zreszta autor napisal ze jakies problemy mial. Przeczytaj tez komentarze pod tym artykulem dotyczace testu. Warto tez sobie ten test przeczytac http://www.mojepc.pl/news/?cid=4&nid=912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...