Sfx Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Nie wiedzialem gdzie umiescic wiec wale tu problem tkwi w tym ze mam chello i chca sie polaczyc z serverem ftp mojego kumpla jako jedyna osoba nie moge, probowalismy wszystkiego ja bawilem sie w opcjach w windowsie zainstalowalem i pszetestowalem setke programow ftp i nic nie daje rady jak nie moge tak nie moge pojawia mi sie inforamcja nie masz dostepu do plikow albo nieprawidlowe dane.Dane sa dobre wiec co jest zle co mam zrobic ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 1 Jaki klient Ftp używasz 2 Wklej dokładnie błąd jaki ci wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Windows XP ma w sobie firewall wbudowany wyłącz go powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 jak go wylaczycjak go wylaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 hm po co wyłaczać? ustaw opcje ze zezwalasz mu na łaczenie.. bl abl cos tkiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Panel Sterowania -> Połączenia sieciowe -> (twoje połączenie) -> Właściwości -> Uwierzytelniania -> I tutaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Co do firewala wbudowanego w system to jeszcze mi sie nie zdarzyło, aby po instalacji systemu był on domyslnie uruchomiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...