kargs Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Witam Mam problem bo przy odpalaniu NFSU oraz (czego nie bylo kiedys) Morowinda wyskakuje mi blad (win2k) Z logu wyczytalem ze to jakies naruszenie praw dostepu. Poniewaz nie mam pojecie co to oznacza prosze o pomoc jak to rozwiazac i co jest tego przyczyna. Jesli potrzebne moge wkleic log. Prosze o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Z jakiego konta(admin,czy ograniczone uprawnienia) uruchamiasz gry, czy masz włączone jakieś zabezpieczenia w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 nie uzywam kont, tzn odpalam na swoim koncie ze wszystkimi uprawnieniami (administrator). PS: Chyba jednak sie pomylilem :D Morrowinda chyba nigdy nie odpalalem na 2k tylko 98 :). Ale to nie zmienia faktu ze nie dziala. Czy gral ktos w morowinda na 2k? /////////edycja//////// BTW: Kiedys podkrecalem grafe (po co!?) i teraz za wszystko ja podejrzewam. Zna ktos moze jakis program, ktorym moglbym przetestowac karte (czy jest uszkodzona)? Acha i od razu mowie ze przedtem mialem sp4 ale go usunalem bo myslalem ze przeszkadza jednak bez zmnian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...