MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 eee ja tam Wojewodzkiego lubie... mnie najbardziej wkurzyly te dogrywki Macka Rocka i jeszcze to: Dzieki (ktos tam ktos tam) i zwrocenie glowy w druga strone i powiedzenie, teraz poprosze jury. Toz to kicha byla przetotalna. Polsat myslal, ze ktos sie nie polapie w sciemie? Bleee :/ kicha... Ala odstawila tez kiche... mogla zaspiewac I love Rock & Roll i byloby lepiej :> (spiewala to na finale 2 edycji Idola na zaproszenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham.Neumann Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum a mówiłeś że się zmieniłeś lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham.Neumann Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum a mówiłeś że się zmieniłeś lol chcialem poprostu sprawdzic czy nadal jest wyklete ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum a mówiłeś że się zmieniłeś lol chcialem poprostu sprawdzic czy nadal jest wyklete ; ] czy to stary poczciwy Graham? :o :o :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum a mówiłeś że się zmieniłeś lol chcialem poprostu sprawdzic czy nadal jest wyklete ; ] czy to stary poczciwy Graham? :o :o :o cudown!e prawda? hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham.Neumann Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum a mówiłeś że się zmieniłeś lol chcialem poprostu sprawdzic czy nadal jest wyklete ; ] czy to stary poczciwy Graham? :o :o :o tak to ja wrocilem hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 he he he, Wojewódzki: najlepszy tekst jak dla mnie to jak powiedział do ALEXANDRA :D [...] dla mnie brzmiało to jak karaoke z domu starców albo juror z GB o Wojewódzkim chciałbym być na takim haju jak pan juror z Polski i pan Cowell z USAmusze to z siebie wyrzucić: Juror z Polski jest po prostu kretynem a jak nasza alex śpiewała musiałem wyjść bo wprawdzie nie jestem patriotą ale ona tak ośmieszyła nasz kraj że musiałem wyjść... ALEXANDER ROXX CIOTA NAD CIOTAMI!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 kiedy dokladnie sa wyniki? W nowy rok? O ktorej? BTW ciekawe na jak dlugo Graham powrocil hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 o ile pamietam 21 (ale reki nie dam se odciac za to :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Najlepszy ubaw miałem jak zobaczyłem tego szczawia z niemiec(skrzyżowanie lalki gumowej z transwescytą) i tą talibańską panienkę. Dla Belga wielki Respekt, to samo dla Hobbita. A co do wojewódzkiego to spox, nie było źle, miał siedzieć jak reszta tych ciot? Po co, a i tak [ciach!]o mnie obchodzi co myśli o mnie jakiś amerykanin, który nigdy nie osiągnie poziomu homo sapiens, niech sobie myślą, że mieszkamy na Syberii. Co to ma za znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 jesli nagrywali 2 wersje jezykowe to chcialbym zobaczyc ta druga,i ciekawe jakie teksty wojewodzki tam walil bo przeciez jak by gadal o naszych politykach to by i tak nikt tam nie zczajil o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 hm :/ a czy to na 100% pewne, ze byly 2 wersje jezykowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...