Sys@k Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Mam neo. / przez winrouta. jak wlaczam DC++ eMula Osiolka procz kazy tworzy mi jakies polaczenia i po przekroczeniu 400 na winroucie net zawiesza sie. co jest? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 WinRoute sie nie wyrabia. Moze komp za slaby :?: (jak ja mialem przez WinRoute'a na P166MMX to spoko eMule chodzil) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 komp wyrabia C266@412 256mb. w logach wywala ze: TOO MANY CONNECTION I ZWIS. trzeba laczyc od nowa i za chwile to samo. tak jakby bylo jakies ograniczenie do 400polaczen, ale jak go zdjac !@? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ograniczyc w programach (np w eMule) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 pomogla dopiero zmina oprogramowania z Routa 425Lita na 4.1Pro tylko nie moge se poradzic w nim z firewallem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...