TyBiAs Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Finy (okolo 5mm od gory) sa pokryte warstwa zabezpieczajaca przed korozja i takimi innymi badziewiami :D ALe w srodku jest 100% CUUUUUUUUUU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Macie gdzieś fotke do kadet i dokładne (wysXszerXdług) kadet ma kroćce 1/2" i są po 1 stronie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 zobacz do proline na ta chlodnice heat core, ma takie same wymiary i tak samo wyglada (www.proline.pl) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Wymiary kadetowki sa identyczne jak tej Chevette w proline (heat core), idelanie pasuje do mojej budy midi-tower, na szerokosc,zdecydowanie NIE kadetówka ma wymiary (długxszerxwys) 213x189x50mm (dlugosc BEZ kroćców) Chevette jest zauważalnie mniejsza - dokładne wymiary są gdzieś na tym forum ... na pewno podawał je Witch Ale wy macie różne informacje: jeden dużo większa drugi taka sama to jak jest w końcu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Heater core nie ma takich samych wymiarow :P i ma krocce 12mm a Kadet ma jakies badziewne 15 zapewne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 To zmienia postać rzeczy :? czyli wychodzi na to że kadet jest wielkość łady :cry: Jaka będzie mniej więcej różnica kadeta do Header Core a do Black ice pro. Która bedzie najwydajniejsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 warior......jak kadet ma byc wielkosci lady???? co ty bredzisz???? A co z tego ze ma wieksze krodzce? dasz waz do goracej wody i spokojnie wejdzie. I sie bedzie jeszcze pewnei trzymal i ci nei spadnie :D Heater core ma taka sma wydajnosc jak kadetowkaaa....a black ice kto to moze wiedziec??? a tak wogole to naprawde chcesz wydac 500zl na chlodnice ???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 zdecydowanie NIE kadetówka ma wymiary (długxszerxwys) 213x189x50mm (dlugosc BEZ kroćców) Jeśli kadetówka ma wymiary 213x189x50mm tak jak napisał CthulpiSS to jest wielkości Lady bo ta ma wymary 250x185x70. Nie widziałem na oczy kadetówki więc wnioskuje to z czego mi piszecie. Ja już zgłupiałem :lol: każdy pisze co innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 drogi Warrior : 1. Szukaj :P 2. kadetówka którą posiadam MA (długxszerxwys) 213x189x50mm (dlugosc BEZ kroćców) specjalne dla Ciebie podniosłem sie z fotela i zmierzyłem jeszcze kroćce : moje mają 45 mm ale są odrobinę przycięte, jak sie ktoś uprze to może je skrócić do 20 mm ale będzie miał kroćce wychodące prosto z nagrzewnicy inna ew. to wlutowanie własnych na wzór tych z Corvety, ale to już wyższa szkoła jazdy - ja poprzestałem na wymianie jednego z nich na kolanko miedziane bo akurat taki układ jest mi potrzebny jeśli komuś zależy to mogę zrobić jej zdjęcie - aktualnie nie mam odpalongo WC więc mogę ją na chwile z budy wymontować - aha - pod warunkiem ze ktoś udostępni mi miejsce na ftp bo nie mam zamiar bawić się z darmowymi serwami z limitem transferu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Czemu szukaj ?? - nie rozumiem twojej propozycji To TyBiAs powiedział że kadetówka nie jest takiej wielkości więc przytoczyłem mu Twoją wypowiedź z której ewidentnie wynika że kadetówka jest wielkości Lady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 czemu szukaj - bo pamietam ze rok temu zadawalem takie same pytania i odpowiedzi na pewno dostałem :D aha - te wymiary "ładówki" które zapodałeś (250x185x70) wskazują że może być łatwiejsze jej zamontowanie na szerokość - te 4mm mogą zrobić różnicę - ale jest ona zauważalnie wyższa - weź to wszystko pod uwage co do dostępności - na lokalnym elbląskim szrocie rok temu widziałem ich ze 6, po 40-50 PLN, wszystkie wymagające gruntownego czyszczenia sztuka którą wziąłem jest naprawdę ok, aczkolwiek dłuuugo ją wewnątrz wytrawiałem na przemian gorącymi octem i kretem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 co do dostępności - na lokalnym elbląskim szrocie rok temu widziałem ich ze 6, po 40-50 PLN, wszystkie wymagające gruntownego czyszczenia sztuka którą wziąłem jest naprawdę ok, aczkolwiek dłuuugo ją wewnątrz wytrawiałem na przemian gorącymi octem i kretem Lokalnym tzn? Mozesz podac dokladna lokalizacje w Elblagu? Bo mam zamiar sobie cos nowego zaltwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Lokalnym tzn? Mozesz podac dokladna lokalizacje w Elblagu? Bo mam zamiar sobie cos nowego zaltwic.hmmm osiedle Zatorze, przy ulicy Malborskiej lub ew. Lotniczej ... ale chyba jednak Malborskiej ... wjeżdżając od Tysiąclecia mijasz tory kolejowe i po prawej stronie masz duuuży komis/warsztat/szrot - ciężko przeoczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 z tymi wymiarami to sorry, zawsze mi sie wydawalo ze lada jest duza :D a kadetowka mala ;) BTW jak czysciles ta nagrzewnice Kretem to ja bym sie bal o jej szczelnosc...sprawdz dokladnie czy ci nie przecieka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 BTW jak czysciles ta nagrzewnice Kretem to ja bym sie bal o jej szczelnosc...sprawdz dokladnie czy ci nie przecieka...spokojnie - już u mnie troche działa ... kupiłem i używam jej od zeszłej zimy :D - co prawda nie bez przerwy ale działa cały proces czyszczenie trwał sporo, ale przyniósł dobre rezultaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...