fuxmen Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 mama pytanie czy da się zrobić logowanie "DO GRANIA" na którym ładowały by się tylko sterowniki i nic więcej bo niekiedy brakuje mi ramu bomam tylko 256MB i w NFSU musi mi podczas jazdy doczytywać chciałbym sobie zrobic tkaie logowanie na którym by nic nie było i tam bym sobie tylko grał??? czy ktoś wie jak takie coś zmodzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Nie da rady. Mozna by tylko usunąc programy z autostartu, reszta jest wspólna na cały system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ale jesdnak nie dokonca, wiekszosc procesow mozna wylaczyc tylko terzeba umiec i wiedziec co. %SystemRoot%system32services.msc /s Jak ni lapiesz , kumasz bazy USLUG. to nic nie rob. Ale czlowik na bledach sie uczy :D :? Tak tylko podejzewam ze WinXP uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ale jesdnak nie dokonca, wiekszosc procesow mozna wylaczyc tylko terzeba umiec i wiedziec co. %SystemRoot%system32services.msc /s Jak ni lapiesz , kumasz bazy USLUG. to nic nie rob. Ale czlowik na bledach sie uczy :D :? Tak tylko podejzewam ze WinXP uzywasz? Ale jak wyłączysz usługi to wyłączysz je na wszystkich kontach. Do czego ten przełącznik /s ?. To polecenie nie przyjmuje zadnych przełaczników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 tak mam win xp prof i czy na nim da się coś zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...