m@tys Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Witam! Skusiłem się na to aby założyć podświetlanie do mojego 4x20 z Epsilon, i tu pies pogrzebany.... Siedze już nad tym z 4 godzinę, i sprawdzam sprawdzam i ciągle tak samo.... ale do rzeczy: wszystko ładnie zrobiłem, tzn, przyciołem cienką plexi na wymiar, poodlepiałem folie która blokowała światła z tył, nastąpiła próba na sucho, wszystko idelanie podświetlone, i jak przyszło do zaciskania blaszki wokół szybki LCD zaczeły się schody!! A więc, LCD działa napewno, ale tak ajkby te dwie gumowe przewodziki wzdłuż szyby nie przylegały dokłądnie do płytki......ponieważ jak baaaaardzo mocno docisne to wyświetla idealnie, ale jak odnowa zacisne, to znów albo nie świeci wogule, albo z krzaczkami!!! Już naprawde siedze 4 godzinę, i załamuje ręce....... próbowałem już wszystkiego i nic.... Ma ktoś pomysł jak te gumowe docisnąc do płytki?? z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 przeczyść wszystkie elementy przewodzące spirytusem - powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...