Walker3d Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 noose : Thnx za pomoc. Zmyliła mnie końcówka .part :wink: mrtnt : Miałeś racje , to jest fake :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 A ja mam pytanko do kogos kto używał Overnetu. Jak zmienić w nim katalog tymczasowy UPLOAD'u? Bo jak zmienie to zawsze powraca do domyślnego ustawienia C:program filesovernettemp? No i mam problem bo mi się skończyło miejsce na partycji C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Aktualnie ja używam Overnetu i normalnie w opcjach>głównych ustawiłem na jakie partycje ma ściagać i ściąga . Nie miałem żadnych problemów ze zmnianą katalogu więc nie wiem jak ci można pomóc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Aktualnie ja używam Overnetu i normalnie w opcjach>głównych ustawiłem na jakie partycje ma ściagać i ściąga . Nie miałem żadnych problemów ze zmnianą katalogu więc nie wiem jak ci można pomóc :? Wywala mi komunikat, że "nie można zmienić katalogu tymczasowego podczas ściągania". Ale niestety daje PAUZE i też się nie da. Pewnie trzeba wszystko wstrzymać żeby nic nie było na liście ściągania, co mnie nie cieszy...Bo pewnie jak skopiuje to co już zassałem to jak mu potem pokaże ten katalog z tymi plikami to nie zobaczy... Update: Juz wszystko OK. Skopiowałem pliki i je zobaczył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No na pewno musisz wszystko usunąć z listy ściąganych plików bo Overnet nawet jak będzie wstrzymany będzie odwoływał się do plików na innej partycji. To tak jakbyś chciał usunąć aktualnie oglądany film , nie da się bo system go używa. Jak usuniesz wszystkie elementy z listy ściąganych to będziesz mógł spoko zmienic katalog docelowy :wink: Nie wiem nawet jak sie nazywa lista ściaganych plików , bo można byłoby ją edytować i zmienić ścieżki dostępowe i skopiować wszystko na inną partycje , ale on ma rozszeżenie *.dat i nie wiem czym można to edytować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Dobra panowie mam kolejnego zonka z overnetem. Jest taka sytuacja . Dodaje link do overnetu i pisze że ma około 300 źródeł i w sumie pokazuje ze cay plik jest dostępny. Jednak bardzo mało nawiązuje połączeń . W większości pisze tylko "Miejsce w kolejce=???" i z tych 300 źródeł relatywnie nawiązanych jest tylko jakies 5 na link. Czy jest jakiś sposób na to aby zmusic overnet do nawiązywania większej ilości połączeń ??? a nie takiego "biernego wiszenia" . Dodam że w opcjach maxymalna ilość połączeń jest ustawiona na 100. Porty są przekierowane , mam stasus otwartego połączenia i zarejestrowaną wersje softu. Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...