Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

juz wczesniej o to pytalem, ale odpowiedzi byly niezadawalajace. Czy codegen ma w ogole jakas strone internetowa? moze jest gdzies katalog produktow (ZDJECIA!)? interesuje mnie katalog, gdzie beda WSZYSTKIE modele. dzieki z gory....

ps. jestem juz trzy tygodnie bez obudowy.... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma strone, ale beznadziejna jak chcesz zoabczyc zdjecia to polecam komputronik.pl lub esc.pl tam beda zdjecia, bo sam ogladalem :)

P.s strona producenta jest, ale taki shit, ze ja nie wnikam poza tym nie pamietam adresu juz :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wczesniej o to pytalem, ale odpowiedzi byly niezadawalajace. Czy codegen ma w ogole jakas strone internetowa? moze jest gdzies katalog produktow (ZDJECIA!)? interesuje mnie katalog, gdzie beda WSZYSTKIE modele. dzieki z gory....

ps. jestem juz trzy tygodnie bez obudowy.... :evil:

A przemyslales to do konca ?

Moze kup cos innego ?

Bo gozej to juz wybrac nie mogles :(

Mnie kupno enlighta bolalo ale do puki nie zaczolem skladac kompa

odrazu zapomnialem ile mnie kosztowala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam Codgena 6054L za 130zł wygląda podobnie do Sense - mnie się bardzo podoba do niego dokupiłem wentyl Zalman 80x80 wyciągający powietrze za 20zł i jest wporzo, ... gdybym miał się zdecydować na modecom sense bądź platinum zapłaciłbym 30zł więcej a nie miał bym żadnych wentylów na obudowie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam Codgena 6054L za 130zł wygląda podobnie do Sense - mnie się bardzo podoba do niego dokupiłem wentyl Zalman 80x80 wyciągający powietrze za 20zł i jest wporzo, ... gdybym miał się zdecydować na modecom sense bądź platinum zapłaciłbym 30zł więcej a nie miał bym żadnych wentylów na obudowie ;)

tez mam codegena i jestem bardzo zadowolony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam codegena i jestem bardzo zadowolony...

A mi dupianie trzyma napiecia, nie wiem czy wytrzyma jak doloze nowy dysk, cd-rw jakiegos GF4 Ti 4200 po odpowiednim podkreceniu.... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...