EAX Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jak w temacie. Nie wiem czy mam northwood czy williamette. Jak sprawdzic ilosc cachu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Jezeli pracujesz na tym procku, to sciagnij i uruchom ten program: http://www.cpuid.com/cpuz.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAX Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Dzieki wielkie. Mam northwooda. Programik wypasiony. Jutor zabieram sie za podkrecanie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Podalbys jeszcze swoj konfig, to mniej wiecej wiadomo by bylo ile wyciagniesz... He... juz zauwazylem... masz firmowa plyte i... niestety... moze pojawic sie problem... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAX Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 No wlasnie plyta intela jest i moze byc nieciekawie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Raczej zapomnij. Firmowe plyty sa dobre, ale niestety nie ma w nich opcji OC... przynajmniej nigdy nie widzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAX Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mysle, ze chyba jest program ktory to zalatwi. CPU Cool bodajze, jezeli dobrze pamietam cos takiego robil. UPDATE: Ten program jednak ma problemy z moja plyta, chyba zmienie plyte, tymbardziej ze max czestotliwosc szyny pamieci wynosi u mnie 266. Jaka plytke radza specjalisci kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ja polecam to co mam !! GraniteBay od MSI na chipsecie E7205i , ma dual channel , 6 gniazd USB , port Fire Wire ! Bajerki all co w 875 tylko nie jest ofcjlanie przystosowana do wyższych częstotliwosci niz 533 i ddr266 ale u mnie śmiga aż miło , ale jak ją masz to zaopatrz sie raczej w dobry zasilacz. I jeszcze jedno w tej plycie podnosisz FSB o 1 mhz(ważne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Abit IS7 , Abit IC7 ,Abit IA7 , Asus P4P800 ,Asus P4C800 oraz reszta ich odmian resztą płyt raczej nie ma co sobie głowy zawracać no moze albatronem na i865PE ale w polsce trudno dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...