860lacov Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Czy da radę kupić jakąś w miarę rozsądną kartę dźwiękową za ok 150zł(troche więcej też być może). Swoje wypowiedzi możecie poprzeć jakimiś krótkimi wyjaśnieniami. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit76 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 """" STARY """ a """ głupi """ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 """" STARY """ a """ głupi """mlady a juz chce sie z forum pozegnac :lol: za te kase to tylko sb live :/ ja mam zintegrowana od 2000 roku, co plyta to inna i mi wystarcza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 poszukaj...wyzej jest tez temat o dzwiekowkach...polecam Herca Fortissimo 7.1(ale 230zeta:/)...a tak to Live! powinien styknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 tez dopisze sie pod live 5.1 za ta cene... chyba nawet taniej teraz... ale nie bierz live digital... podobno czesto sa problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...