bogdans1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Witam! Wie ktoś jak pozbyć się tego napisu przy ładowaniu systemu? Albo jak zmienić obrazki zarówno przy ładowaniu jak i zamukaniu windowsa... w 98 wystarczyło tylko podmienić pliki, a jak to jest w XP, bo już mi się to trochę opatrzyło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ekran powitalny wylaczysz tak: panel ster --> konta uzytkownikow --> zmien sposob logowania lub wylogowywania uzytkownikow --> odznacz uzyj ekranu powitalnego Co do zmiany boot screenow to jest progs o nazwie BootXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 za to jest chyba odpowiedzialny plik logonui.exe (albo coś podobnego) - podmieniasz z oryginalnym. a szukaj go na stronkach ze stylami do winxp np. http://www.themexp.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 @turzol... z tego co widzę tam jest opcja żeby nie pojawiały się ikonki np z nazwą użytkownika, które jak się kliknie ładuje się winda. Mi chodziło o napis który się pojawia po wczytaniu Windowsa... czyli takie ZAPRASZAMY na niebieskim tle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Jak narazie udało mi się wymienić to logo w windows XP... ale nadal nie moge się pozbyć tego napisu ZAPRASZAMY :(... wie ktoś jak to usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Wyłącz użycie graficznych ekranów logowania to nie będzie napisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...