cobex Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Kiedys mialem cos takiego jak CommView, chodzi mi o to abym na moim kompie mógł podglądnąć który użytkownik albo jakie IP aktualnie coś ściąga z internetu. Jest sporo softu, bawiłem się ostatnio w googlowanie itp ale sensownego nic nie znalazłem, kilka programików nie pokazywało a kilka nie wykrywało użytkowników. Dzięki za jakies info. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ja mam NetMona 1.0, prosty program poprostu odpalasz a on pokazuje ci hosty lub IP z portami które sa do ciebie połaczone lub ty sie z nimi łaczysz. Ale ja go ściągałem z dc++ więc nie mam jak ci podac link do downloadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 sprawdź ANASIL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 tak sprawdź anasil, a pozatym polecam używać opcji szukaj : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=447...ighlight=anasil http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=230...ighlight=anasil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Temat zamknięty, znalazłem coś innego , nie na tym forum. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 cobex: skoro znalazles to mozesz sie z nami tym podzielic, przyda sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Proszę bardzo :) Wersja "CommView V4.1" działa znakomicie :) pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...