noose Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 heavy: drobna roznica..... kablowka jest synchroniczna a neo asynchroniczne :] ot taki szczegol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 tylko, ze np. neo nie moze byc zalozone wszedzie... jesli ktos ma isdn, to o neo moze sobie tylko pomarzyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry3612 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 heavy: drobna roznica..... kablowka jest synchroniczna a neo asynchroniczne :] ot taki szczegol :P Kablowka... synchroniczna??? Od kiedy??? Mam łacze od tego providera (MM) od prawie 2 lat i z tego co wiem jest asynchroniczne. Stosunkowo waskim gardlem sieci HFC jest wlasnie tzw. kanal transmisji zwrotnej (upload) - szerokosc pasma jest zupelnie inna (x-krotnie mniejsza) niz pasma dla downloadu. Stosowane modemy - czy to Motorole czy Thomsony czy wreszcie Webstary rowniez sa urzadzeniami pracujacymi w trybie asynchronicznym. To ze oferuja lacza 80/80 160/160 i 320/320 kbps nie swiadczy absolutnie o synchronicznosci... Wyzsze predkosci wygladaja inaczej - 512/128 i 768/128 kbps... co oczywiscie tez nie jest zadnym dowodem na asynchronicznosc ;) . No ale moze posiadasz inną wiedzę w tym temacie albo rozumiesz zupelnie cos innego pod pojeciem lacze synchroniczne :))) pozdrawiam P.S. MM to jeden z lepszych providerow jakich znam. Swietnie zorganizowana infrastruktura sieci, wysokiej klasy osprzet sieciowy, bezposrednie polaczenie z TASKiem i kilka niezaleznych wyjsc poza nasz ukochany kraj skutkuja mala liczba przerw w dostawie netu i szybkoscia lacza zblizona do wzorcowej. Ponadto nie ma w tej sieci zadnych chorych ograniczen programow p2p, ilosci jednoczesnych polaczen czy blokowania portow. A co najwaniejsze, administartorzy sluza pomoca uzytkownikom, a NIE (jak cala masa samozwanczych pseudo adminow) narzucaja zadnych ograniczen i nie stosuja restrykcji wobec tych niepokornych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 mam pytanie do uzytkowników mm 512 Jak jest z tym limitem starcza wam ( mówe o takie normalnycm uzytkowaniu - www. gry,p2p, i troche tekiego nomalnego sciagania) oraz 2 pytanie czy ktos w Was dzili moze 16/16 na 2 osoby ?? -i jak jest z transferami , grami via net itd Pozdrawiam PS. mialem 256/64 ale teraz ta cena 399zl to juz lekka przesada wiec musze neistety zrezygnowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Ja mam 512 i jak dla mnie bomba. Wszystko elegancko chodzi. Czasami jak z dobrego serwera ciągnie to mam ~ 65 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a zuzywasz caly limit czy jszcze Ci zostaje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 To zależy czy ściągam filmy czy nie. No jak ściągałem na początku jak dziki to nie starczało. Ale teraz żandko coś dużego ściągam i starcza na cały miesiąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Teraz multimedia ma fajne promocje. Przynajmniej bardziej się opłaca <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> np. łącze 130 kb/s, za chyba 70 lub 80 zł, niż z Tepsy neostrade 128 kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Teraz multimedia ma fajne promocje. Przynajmniej bardziej się opłaca <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> np. łącze 130 kb/s, za chyba 70 lub 80 zł, niż z Tepsy neostrade 128 kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...