k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 pytanie do posiadaczy http://www.zalman.co.kr/english/product/cnpsfan-f2.htm jak oceniacie jego glosnosc na 5v? czy przy 5v gdy dodatkowo poprzez regulator ktory jst w zestawie zmiejszyc prad dalej sie kreci z nizszymi obrotami niz 1600rpm czy juz staje? thx za wszelkie konkretne info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 - kiepskie lozysko - terkocze/trze zwlaszcza jak dasz wentyl poziomo (a nie pionowo) - troche wibruje to przy rezystorku, a na MAX to juz helikopter (glosny) te co mam/mialem startowaly juz przy okolo 4.5-4.7V - nizej nie sprawdzalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 aha no to wyglada ze lozysko lekka poracha to ja juz wole kolejnego arctica a i tak to bedzie ciszej niz z takim badziewnym jak piszesz lozyskiem, te hydro sa naprawde cihce nawet przy duzych obrotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mam tegoi zalmana i jakos nie slysze zadnych terkotow. Generalnie na 5V moja baracuda IV jest glosniejsza od niego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mam tegoi zalmana i jakos nie slysze zadnych terkotow.to sie ciesz bo moze trafiles lepiej niz ja ...Generalnie na 5V moja baracuda IV jest glosniejsza od niego:)przykro mi z powodu dysku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 hehe no to nie wiem ;) z arcticami nie ma takieo prbelmu mam 2 i czy sobie stoi czy lezy cisza mila az czlek nie wierzy chyba nie bede bral tego zalmana zobacze jak w e-sklepach jescze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam arctica jeszcze jedynke, tego pierwszego i jest duzo cichszy niz zalman na 5V przy wodzie dalo sie skutecznie dczuc terkotanie podwojnego lozyska kulkowego, ale obecnie i tak go nie slysze na 12V bo zaglusza go wentyl na grafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ten zalman jest na slizgowym lozysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ten zalman jest na slizgowym lozyskuja mam na podwojnej kulce, na podwojnym kulkowym mam tez w 7000a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...