virtuomaniak Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Nie jestem pewien czy to ten dzial :P Jak wchodze na IRC przez opere to mam taki blad *** Failed to launch Ident server : access denied (java.net.SocketPermission localhost:113 listen,resolve) Łączenie... Połączenie z access denied (java.net.SocketPermission irc.efnet.nl resolve) niemożliwe O co chodzi mam opere 7.23 z java Zapomialem dodac jak wchodze poprzez IE wszystko dziala dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 zainstaluj http://mozillapl.org i skorzystaj z czatzilli ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Eeee no wlasnie ja chce opere bo juz sie przyzwyczailem a nie mozille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 oooooo....to opera też sprawia problemy...:)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Prawdopodobnie jest to kwestia zainstalowanej wersji javy. Polecam najnowszą wersję sunowskiej - http://java.sun.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No wlasnie na sunjavie nie dziala, zainstalowalem jave microsoftu ale tez nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 właśnie może mi ktoś pomóć.. przepraszam że podpinam.. jak zmusić Opere żeby działała z tą javą która jest do XP+SP1? bo skoro mam już jave to nie chce tej sunowskiej która działą jak scierwo zresztą.. da sie jakoś włączyć to w Operce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Lol ;] To właśnie microsoftowa java działa jak ścierwo. Przecież java od suna jest oryginałem i protoplastą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 No to czemu na javie microsoftu dziala a na sunjavie nie? :/ Tylko na operze dalej nie, mowie o IE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Bo to jest tak jak z ie i jego pseudostandardem. Podejście microsoftu: zrobimy tak, żeby działało tylko na naszym, tylko na windowsie i każemy użytkownikom tego używać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...