jeanne76 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mam WinXP chcę pozbyć się IE i zainstalować Operę. Czy mogę w XPeku odinstalować Internet Eksplorera??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Można to zrobić ale wiąrze się to z ponowną instalacją windy a zrobisz to za pomocą lite'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Po co sie pozbywać IE? Przecież to szczyt głupoty. Odcięcie sobie możliwosci aktualizacji systemu i ograniczenie funkcjonalności samego systemu jak i sporej częsci oprogramowania. Pozatym całkowite usunięcie IE jest nie mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A niemożesz OPERY zainstalować normalnie obok IE?? jako dodatkowej przeglądarki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A niemożesz OPERY zainstalować normalnie obok IE?? jako dodatkowej przeglądarki ??no wlasnie, przeglądrki nie filmy, zajmują po kilka mega :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...