Skocz do zawartości
Kaczor_Jonasz

Problem z procem BEZ LOGIKI :?

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego bez logiki? Moja proc to barton z serii ADAX, a wiec powinien dac sie podkrecic, a tak nie jest. Zmieniam mnoznik w caly swiat a tu nic sie nie zmienia i ciagle mam 1.8Ghz. Aha zaden progs nie wyswietla mi ze mam bartona tylko CPU-Z pokazuje ze mam bartonika, a takto 3D Mark 2k1 mowi ze nie zna tego proca, sisoftsandra nigdzie tez nie pokazuje ze mam bartona, a BIOS'a mam nowke zflaszowanego. Czy te bartony to jakas super nowosc, bo jakosc mi sie wierzyc nie chce ???

Jesli wiecie jak moge podkrecic mojego proca to wielkie dzieki za wszelka pomoc, moze plyta glowna ma blokade, sam juz nie wiem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie Koleś tak Ma ponieważ Płyta A7V8X-X pokazuje nominalną częstotliwość Procka jakby nawet podkręcił Procka do 5Ghz to bedzie i tak pokazywać mu Przy starcie Kompa lub w programach częstotliwość Nominalną (Produkcyjną) ja mam Durona 1400 i złączyłem L2 i mam Athlona1600+ i tak pokazuje zawsze nawet jak podniosłem czestotliwośc do 2066 czyli (2600+) nadal mam Athlona 1600+.Zobacz tylko taktowanie Procka :Start>ustawienia>Panel sterowania>System , jezeli pokazuje czestotliwosc taka jaką masz ustawioną to OLEJ co pokazuje Bios.Moze kiedyś wyjdzie BIOS ktory to naprawi , a narazie musimy czekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...