fuxmen Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam baracudę 80 gb 7200 rpm 2 mb cache i dlzaczeo taki cienki wynik w pc marku SYF a co do niegojeszcze to po przenoszeniu lub kopiiowaniu np filmu system przez minute lub dłużej po tym chodzi jak żółw bagienny czy ktoś tak miał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 U mnie była cienkia ,bo 400 pkt na maxtorku 8 mb cache bo zainstalowałem sterownik ide sw czy cos takiego ,a u niektorych na nforce'ach 2 takie dziwne zeczy to powoduje.. Jak tego nei zaintslaowalem to mam 1400-1500 http://service.futuremark.com/compare?pcm=1635159 http://service.futuremark.com/compare?pcm=1650979 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja na swojej baracudzie tez mam podobny wynik, ale i tak dobrze bo bywalo gorzej ok 450pkt. Nie wiem co ci moge poradzic - a chetnie sam sie dowiem bo przyda mi sie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 nie masz aby dysku na pio odpalonego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nie jest na ata 5 w biosie a w windie pisze jeśłi możlie to dma cośtam więc napewno nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 nie jest na ata 5 w biosie a w windie pisze jeśłi możlie to dma cośtam więc napewno niesprawdz wydajnosc u znajomego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 żaden znajomy nie ma lepszej płyty głłównej :( jeżeli o to ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ale mi chodzi tylko o dysk, jesli jest az tak zaniozny ten wynik, to u znajomego z gorsza mobo powinno byc lepiej, nieprawdaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 wiesz minie chodzi o wynik tylko o to że mi po kopiowaniu windows chodzi jak zgroza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 sprawdz, czy nie masz jakiegos fajnego procesu, ktory zajmuje 90% zasobow. pozdr MEHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 nie mam bo mam stat bara i tam mi pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ctrl+alt+del i zobacz :> w procesach btw co to stat bar ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 takie coś co pokazuje różne ciekawe info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 sprawdz na 100% w ctrl+alt+del :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 sprawdziłęm do cholery a pozatym nawet jakby co to przy kopiowaniu mam góra 6-8 % zajętego między dyskami kopuje mi film w 30 sekund a między partycjami 5minut co jest do cholery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 sprawdziłęm do cholery a pozatym nawet jakby co to przy kopiowaniu mam góra 6-8 % zajętego między dyskami kopuje mi film w 30 sekund a między partycjami 5minut co jest do choleryOczywista sprawa że jak dysk wykonuje jakieś czynnośći potrzebuje zazsobów proca, ALE NIE AŻ TYLE TO O CZYM mówisz to może być kwestia zajętości proca. Myśle że u ciebie jakaś gupia pomyłka przy konf sprzętu się mogła przytrafić Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 tzn??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...