ptys Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 topower 420w , no właśnie mam zamiar kupić ale prócz testu na tomshar.... nie widziałem prawie żadnych opini o tym zasilaczu , mam płyte 8rda+ , bartona , pamiątki 400mhz i ti4600 widziałem ten zasilacz za 240zł wydajnościowo wygląda lepiej jak chiftec 420w proszę o opinie użytkowników tego zasilacza o cisze za bardzo nie chodzi bo i tak 5 wętyli w budzie . tylko bez opinie w stylu ;najlepiej kup chiftec 420w bo tego jest pełno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 jeśli masz szeroko otwarte oczy to znajdziesz troche opinii o topowerach. jeśli nie chce Ci sie szukać, to ja tylko od siebie powiem - możesz brać w ciemno. upewnij się tylko jaka to wersja - bo dosyć dużo odmian jest a) z/bez przelacznikiem predkosci wentylatorow B) z wentylatorami 2ma, 3ma, podswietlanymi 2/3 c) z przelacznikiem 110/220, lub bez przelacznika (AUTO lub nie) d) obudowa kolor srebrny, zloty, ciemne lusterko, czerwony niebieski itp. ale z cennikpc. za 239 - swoja droga dziwnie tanio, pewnie najprostszy bez bajerow w kazdym przypadku srodek pzoostaje ten sam, gdybys poczekal do lutego, bo juz powinny w europie byc dostepne, to seria P5 się kłania topowera (raczej kosmetyczne zmiany, pomysl enermaxa na wentylator chłodzący jeszcze chwile po wyłączeniu się PSU/kompa) itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 dodam jeszcze tylko że zupełnie od niedawna, również enlight przebrendzlował się i najmocniejszy model kupuje właśnie od topowera. http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?im...-103-606-01.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 tak chodzi mi właśnie o ten najtańszy model z cennikpc. mam nadzieje że to nie jakieś odrzuty z produkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 dla mnei nieco dziwna cena tymbardziej że jest tam coś ze słowem 'silent' za 339 ;) może to wersja z przełączniczkiem (który i tak przynajmniej w moim jest bezsensu troche) eheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A wiecie czemu tak tanio na cennikpc.pl? Sam się tym interesowałem i naprawdopodbniej to ceny netto.. BTW luknij mój temat, znajduje się poniżej twojego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...