Skocz do zawartości
ptys

topower 420w

Rekomendowane odpowiedzi

topower 420w , no właśnie mam zamiar kupić ale prócz testu na tomshar.... nie widziałem prawie żadnych opini o tym zasilaczu , mam płyte 8rda+ , bartona , pamiątki 400mhz i ti4600 widziałem ten zasilacz za 240zł wydajnościowo wygląda lepiej jak chiftec 420w proszę o opinie użytkowników tego zasilacza o cisze za bardzo nie chodzi bo i tak 5 wętyli w budzie . tylko bez opinie w stylu ;najlepiej kup chiftec 420w bo tego jest pełno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli masz szeroko otwarte oczy to znajdziesz troche opinii o topowerach. jeśli nie chce Ci sie szukać, to ja tylko od siebie powiem - możesz brać w ciemno.

upewnij się tylko jaka to wersja - bo dosyć dużo odmian jest

a) z/bez przelacznikiem predkosci wentylatorow

B) z wentylatorami 2ma, 3ma, podswietlanymi 2/3

c) z przelacznikiem 110/220, lub bez przelacznika (AUTO lub nie)

d) obudowa kolor srebrny, zloty, ciemne lusterko, czerwony niebieski itp.

ale z cennikpc. za 239 - swoja droga dziwnie tanio, pewnie najprostszy bez bajerow

w kazdym przypadku srodek pzoostaje ten sam,

gdybys poczekal do lutego, bo juz powinny w europie byc dostepne, to seria P5 się kłania topowera (raczej kosmetyczne zmiany, pomysl enermaxa na wentylator chłodzący jeszcze chwile po wyłączeniu się PSU/kompa) itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi