jasda Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Mam strasznie głośny wentylator na procesorze czy mogę go wymienić! Cooler waży 520g jest (chyba, bo na chipie napisali że jest miedziano aluminiowy) cały z miedzi ma jakiś system heat pipe rurki z cieczą pomagającą w wymianie ciepła. Czy mogę wymienić wiatrak na cichszy bo chodzi jak odkurzacz!? :?: Czy nie spalę mojego athlona1800XP+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 jak nie kręcisz to do twojego procka wystarczy w zupełności titan d5tb.Jest on cichy, ze względu na wiatrak 80x80 i do tego wydajny. Choć kolejny raz powtarzam że cisz to pojęcie bardzo względne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 kup sobie Fan Mate w 4max koszt 16 zl a można mieć kompromis miedzy ciszą i wydajnością Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...